Cele mai bune sisteme de aer conditionat – Climatico

Vara este foarte aproape, iar in curand temperaturile vor ajunge sa fie insuportabile. Eu deja mi-am achizitionat sisteme de aer conditionat pentru intrega casa, pentru ca nu mai vreau sa astept ca temperaturile sa fie incredibil de ridicate si sa imi dau seama – pentru a mia oara – ca ventilatoarele chiar nu fac fata.

Caldura excesiva chiar este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam pe timp de vara si care creaza un disconfort urias. De aceea multi dintre noi aleg sa opteze pentru sistemele de aer conditionat – cel putin unul. Eu am optat pentru 3 sisteme de aer conditionat de tip split, adica o singura unitate interioara si o singura unitate exterioara. Mi-ar fi placut mult cele de tip Multi-Split, dar din pacate ele sunt mai scumpe si depaseau nitel bugetul pe care il aveam la dispozitie. Dar aceste sisteme Split sunt si ele okay chiar daca ocupa putin mai mult spatiu, iar treaba pe care o fac este mai mult decat perfecta.

Am ales sa le cumpar de pe Climatico, la recomandarea unui prieten foarte bun si am ramas uimita de profesionalismul de care au dat dovada, pe langa suportul tehnic si consiliere am beneficiat in 24 de ore si de livrare rapida si montaj autorizat. Iar aceste lucruri m-au salvat de mult timp pe care in alt mod l-as fi pierdut cu datul telefoanelor pentru a gasi un meserias bun care sa se ocupe de montaj si care sa imi si garanteze calitatea lucrarilor. Cu echipa celor de la Climatico montajul s-a desfasurat fara probleme si foarte rapid, ba mai mult decat atat mi-au explicat si functiile sistemului de aer conditionat si cum sa il folosesc in mod corespunzator.

Daca si tu esti in cautarea unui sistem de aer conditionat iti recomand cu mare drag sa colaborezi cu ei. Fac o treaba foarte buna si preturile sunt foarte bune.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *