Importanta echipamentului in forarea de puturi de mare adancime

URB-2,5A este proiectat pentru găurirea puțurilor profunde (arteziene, pentru calcar), a puțurilor geofizice și structurale de până la 200 m cu țevi de foraj rotative cu diametrul de 60,3 mm (2 1/2 „) și în sus până la 300 m – cu țevi de diametru de 50 mm (2 „) prin spălare și, de asemenea, pentru găurirea sondelor grupate cu șuruburi. Reprezintă un complex de mecanisme montate pe un șasiu greu de tip KamAZ-43114 (formula cu 6 roți) sau ZIL 131.
Domeniul principal de activitate al firmei Prodac este forarea de puturi de mare adancime
Forajul de mare adancime reprezinta  acel foraj care depaseste adancimea de 60m, putand sa ajunga pana la 300m sub pamant. Fie ca aveti nevoie de echipament pentru forare sau de firma potrivita care sa se ocupe de executarea lucrarii de forare, apeland la firma noastra faceti alegerea potrivita pentru nevoile dvs.
Firma Prodac se concentrează asupra activitatii profesionale de forare la mare adancime, printre produsele specializate de manipulare sunt nămolul, substanțele solide, sterilele și butașii de foraj. Se poate fora hidraulic, si anume saparea in soluri moi, nisip sau argile. Se va tine cont de zona de relief unde se doreste efectuarea forajului, de diametrul tubului, tocmai pentru a opta pentru sistemul de foraj potrivit si recomandat.
Firma noastra foloseste echipamente profesionale care micsoreaza timpul lucrarii si faciliteaza finalizarea forarii fara a fi nevoie de modificari ulterioare. Echipamentele noastre sunt performante, de ultima generatie, care pot efectua foraje si acolo unde stanca este dura.
Folosind cele mai noi tehnici CAD / CAM și dotând cele mai moderne și eficiente echipamente de producție, Prodac utilizeaza echipamente la cel mai înalt standard industrial, care stau la baza lucrarilor de foraj din întreaga lume.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *