Tonifierea cu gantere

Ganterele sunt printre cele mai populare echipamente folosite pentru exercitiile fizice. Inca din antichitate, ridicatul greutatilor era o activitate extrem de populara pe care o practicau atat barbatii, cat si femeile. Desi primele au fost halterele, in timp, din acestea au derivat greutatile mai mici, si anume ganterele. Folosite pentru a lucra anumite grupe de muschi si mult mai accesibile, ganterele au devenit extrem de populare. Daca la inceput acestea erau folosite in special de atleti, azi ganterele sunt folosite de oricine doreste sa isi tonifieze musculatura. Fie ca doresti sa iti lucrezi bicepsii, tricepsii sau pentru a-ti defini coapsele,  ganterele vor fi intodeauna alegerea cea mai buna pentru a efectua exercitii. Nu este neaparat nevoie sa te duci la sala, nu trebuie sa te sperie faptul ca trebuie sa ridici greutati.

Intereseaza-te cum se efectueaza corect exercitiile si ia-ti ganterele potrivite! Acestea poti fi folosite pentru intretinere inclusiv de persoanele care au anumite probleme de sanatate si nu au voie sa ridice greutati foarte mari. Poti opta, in cazul in care nu ai mai folosit acest tip de greutati niciodata, pentru gantere 2 kg. Nu sunt foarte grele si sunt ideale atat pentru cei care sunt la inceput, cat si pentru femei. La InSportLine poti gasi astfel de gantere la un pret accesibil. Cu ele vei face exercitii pentru brate, piept si spate. Poti sa lucrezi de cateva ori pe saptamana  pana cand o sa treci la exercitii mult mai complexe si dese. Tot pentru inceput, sunt recomandabile niste gantere 5kg. Sunt foarte bune pentru exercitii de aerobic sau gimnastica si se folosec pentru aceleasi grupe de muschi ca si precedentele.

Lucrand cu ganterele, corpul va tonifiat deoarece fiecare muschi va fi obligat sa coopereze. In special doamnele  ar trebui sa aleaga  aceste doua tipuri de gantere deoarece nu vor face brate masculine. Muschii se vor contura frumos si grasimile vor fi arse usor. Prin exercitiile cu gantere, vom fi obligate sa adoptam o tinuta corecta a spatelui. De asemenea,  efortul fizic nu va fi prea mare pentru cele ce nu sunt experimentate.  Achizitioneaza-ti aceste produse si cauta pe siteuri de specialitate ce exercitii trebuie sa faci pentru a te mentine in forma.

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *