Fiindca imi place atat de mult, pret scuter electric este facultativ

Doamne, ce design are scuterul acesta electric! Nu am vazut altul mai frumos ca el. Rotile solide ofera stabilitate, coarnele lungi ale ghidomului ii ofera o silueta de invidiat, in timp ce scaunul este imbracat in piele moale si rezistenta. Ma vad cu pletele in vant, cu aerul racoros in fata strabatand strazile orasului. Voi fi liber, mobil, independent, invidiat de cei blocati in trafic.
Este comod, usor manevrabil si voi fi mandru de cate ori voi strabate orasul cu el. Sper ca dragostea la prima vedere sa fie sustinuta de datele tehnice de invidiat.
Sa vedem ce caracteristici tehnice recomanda SCUTERUL ELECTRIC Harley electric Chopper E-BIKE CITY COCO E Scooter SUSPENSIE FATA SPATE:
– asigura transportul a doua persoane. Imi pot lua copilul de la scoala cand este cald, fiindca va fi foarte fericit sa-l vada colegii pe scuter electric. Ma pot plimba cu sotia prin oras, o pot duce repede la serviciu, cand a intarziat si putem sa ne intoarcem amandoi acasa fiindca trec sa o iau si la terminarea serviciului.
– ajungem repede la destinatie, intotdeauna mai repede decat cu masina sau cu autobuzul, fiindca scuterul se strecoara si in caz de blocaje.
– putem sa ne vizitam parintii situati la 10-15 kilometri distanta fara teama, fiidca motorul are autonomie de 35-40 de kilometri
pret scuter electric ii reflecta in mod onest calitatile.
– suspensiile de pe fata si spate imi permit sa circul cu el si prin locuri dificile. Da, usor pot trece si pe strazile pietruite cu el, dar cu maxima prudenta.

De trimis – articolul 9 Dbsolar
– franele sunt sigure si anvelopele trainice
Analizand scuterele aflate in stoc in magazinul Dbsolar contatam ca sunt cele mai ieftine si aici raportul pret-calitate este cat se poate de onest.
Ma uit pe site-ul magazinului si nu pot sa-l las singur acolo. Stiu ca vom face o echipa pe cinste impreuna. Numai eu stiu cum alerg la magazinul aflat la 1 kilometru distanta, cand se descopera ca nu mai avem apa si paine aproape de ora inchiderii. Tot eu alerg 3 kilometri la farmacia non-stop, la orice ora din zi si din noapte, cand copilul este racit se are nevoie de antobiotice. In caz de urgenta sunt chemat si la casa parintilor sau a socrilor si imi place sa le fiu de folos deoarece sunt batrani si au nevoie de asta, daca am cu ce ajunge.
Un scuter ajuta orice persoana activa si responsabila sa presteze multe activitati importante pentru cei dragi. De pilda copilul poate fi dus la antrenamantele de atetism si lectiile de pian ( ca asa se poarta acum, sa fie inscris la cat mai multe activitati) cu scuterul.
Nu trebuie sa ne vedem obligati sa alegem intre scuter si masina fiindca mijloacele de locomotie se completeaza reciproc de cele mai multe ori. De pilda, cand masina este stricata sau nu sunt bani de combustibil, scuterul este solutia cea mai ieftina.
M-am indragostit de acest scuter si am considerat pretul facultativ dandu-mi seama cum va fi amortizat de toate economiile si bnefacerile sale.
Mi-am imaginat ca investesc in sanatatea mea si a familie mele 3 300 de lei si l-am cumparat.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *