Cum sa alegi mobila din hotelul tau

Mobilierul joaca cel mai important rol intr-un hotel care se respecta. Calitatea materialelor din care acesta este facut denota faptul ca hotelul tau este unul serios si de incredere, ce confera confortul necesar pentru odihna clientilor.
Receptia este cea care lasa prima impresie cand vine vorba de alegera serviciilor hoteliere si, din acest motiv, ea trebuie sa aiba un mobilier care sa fie asezat cu mare precizie. Prezenta micilor detalii fac diferenta cand vine vorba de eleganta si rafinamentul unui hotel. Tot timpul bazeaza-te pe mobila la comanda, deoarece ea este cea care sa isi pune amprenta in impresiile musafirilor care vor vizita hotelul tau.
Gandeste-te in primul rand la conditiile pe care le oferi clientului deoarece el este cel mai important cand vine vorba despre acest domeniu. Mobila o vei alege in functie de design-ul hotelului. Pentru un hotel mai select alege o mobila mult mai atragatoare. Incearca ceva mai diferit, format din materiale dure, cu linii cat mai simple si mai drepte. Pentru un tip de hotel mai nou incearca o mobila contemporana, formata din diferite piese simple asezate intr-un mod cat mai modern.


Daca hotelul detine si sali de conferinta sau zone de relaxare, incearca sa le diferentiezi prin nenumarate piese de mobilier. Fa din salile de confernita niste zone serioase, cu scaune din piele si niste birouri mari din lemn masiv, care vor genera o stare de sobrietate necesara tuturor sedintelor care vor avea loc in acea sala.
De asemenea, camerele unde vor fi cazati musafirii trebuie sa dea impresia ca servicile pe care le-au ales sunt unele calitative si sa nu ii faca sa regrete alegerea facuta. Obiectele de mobilier trebuie sa fie la indemana musafirilor si sa le ofere confortul de care acestia au nevoie pentru a se relaxa.
Tine cont de aspectul hotelului tau daca vrei ca acesta sa fie unul de succes.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *