Elevatorul – un echipament necesar

Voi stiti importanta  care un elevator 2 coloane o are? Stiti de ce este atat de utilizat si atat de indispensabil service-urilor auto? Pentru ca un elevator 2 coloane este singurul si cel mai sigur echipament, care e actionat de un grup hidraulic, cu ajutorul unei pompe si 2 cilindri hidraulici actionati de un sistem de sincronizare si este proiectat, in special, pentru a asigura o inalta stabilitate in timpul utilizarii.

Un astfel de elevator ofera o solutie integrala si acopera eficient nevoile oricarei firme care activeaza in domeniul prestarii serviciilor in domeniul auto! Tocmai acest fapt i-a aduc atata popularitate si tot mai multe persoane chiar aleg sa isi achizitioneze un astfel de echipament pentru interesul propriu.

De ce ce intampla acest lucru? Pentru ca este o investitie buna, pe termen lung, care iti poate salva niste bani.

Mai pe scurt, decat sa dai banii la un service auto (si stim cu totii ca uneori esunt necesare vizite regulate, pentru a detecta eventualele probleme sau doar pentru ITP), atunci cand consideri ca masina ta are o problema, o poti verifica de acasa, din propriul garaj.

Dar ce este un elevator auto sip e ce principia functioneaza el? Asa cum am specificat si mai sus, acesta este actionat de un grup hidraulic, care permite ridicarea unei greutati considerabile (in cel mai cunoscut caz, o masina).

Caracteristicile tehnice cele mai cunoscute ale elevatorului auto cu doua coloane sunt:

– Capacitatea de ridicare de 4000 kg – pot fi ridicate orice fel de automobile, microbuze si camionete.

– Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm. Sub automobil pot incapea nu doar mecanici dar si utilaje sau masini care ar putea fi necesare in operatiunea de depanare.

– Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm – pot fi efectuate si lucrari ce presupun o finete deosebita.

– Inaltimea totala a elevatorului este de 2824 mm, latimea totală este de 3426 mm iar latimea intre coloane de 2806 mm e mai mult decat suficienta pentru orice tip de automobil.

– Nivelul de zgomot facut de aparat este 70 db (a) 1m.

– Greutatea sistemului este de numai 620 kg.

Acestea fiind spuse, este lesne de inteles de ce elevatorul auto a devenit un echipament atat de necesar in service-uri, dar si primul in preferintele soferilor.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *