Doctorul Renert utilizeaza si surplusul de grasime

Stiu un estetician care utilizeaza si surplusul de grasime la infrumusetarea oamenilor pe care ii trateaza. Toata priceperea sa o pune in slujba reabilitarii frumusetii juvenile a celor care apeleaza la ajutorul sau. Inlatura si adauga cu maini maiastre de magician, iar dupa ce isi incheie activitatea, sub degetele sale infloreste frumusetea. Atinge fata si dispar ridurile si pielea lasata, ridica pleoapele si sprancenele, inlatura parul de pe piept si picioare, umple cearcanele cu grasime, ridica si umfla senzual sanii. El actioneaza providential asupra tuturor partilor vizibile ale omului perfectionandu-le.
De multe ori am apreciat gandirea economica a oamenilor, dar m-a dezamagit imposibilitatea punerii ei in practica. De pilda am auzit oameni spunand: “Ce bine daca s-ar putea conserva caldura din timpul verii! Ce bine daca parul inestetic, din regiunile vizibile ar putea fi pus pe chelie sau in regiunile cu par rar!”
Doctorul Renert realizeaza imposibilul luand grasimea din zonele afectate, adica inlaturand surplusul si injectand aceeasi grasime nefolositoare si inestetica in cearcane sau in sani, in concluzie o utilizeaza cu dibacie in mascarea defectelor. Experienta, expertiza profesionala si aparatura de care dispune ii permit sa fie numarul 1 in lipoaspiratie din Romania.
Tocmai de aceea oamenii ar trebui sa ia masuri inainte de a se trezi invadati de grasime si de a se transforma in munti de tesuturi adipoase. Pentru a ne pastra greutatea normal sa recurgem acum la un regim alimentar echilibrat si la exercitii fizice! In cazul in care ”grasimea s-a solidificat” in anumite regiuni si tinde sa-si extinda dominatia sa ne prezentam urgent la clinica doctorului Renert fiindca are ac de cojocul ei!
Lipoaspiratia consta in extragerea prin aspiratie a tesutului adipos din anumite regiuni ale corpului, dar nu poate fi aplicat persoanelor care si-au scapat propria greutate si grasime de sub control si cantaresc deja mult peste suta de kilograme. De fapt orice persoana preocupata de modul in care arata si de sanatatea ei intervine cand ajunge deja la 85-90 de kilograme, mai ales daca este si mica de statura.
Procedeul se aplica in cazul oamenilor usor obezi sau nemultumiti de depunerile de grasime din anumite regiuni cheie ale corpului.
Un alt lucru demn de subliniat este acela ca din moment ce remodelarea a avut loc, pacientul trebuie sa depuna eforturi pentru a-si pastra aspectul, adica sa manance mai putin si sanatos, sa alerge prin parc si sa mearga la sala. Extragerea grasimii nu inseamna ca iti permite sa faci orice, nici ca poti recurge la liposuctie la nesfarsit.
Doctor Renert este dispus sa nu arunce grasimea si sa o faca utila pentru imbunatatirea aspectului, de aceea propune cu profesionalism pacientilor si alte operatii menite sa valorifice acest ”bun” personal: injectarea grasimii extrase in sani sau cearcane.
Obiectivele sale legate de pacienti sunt rezonabile fiindca se raporteaza la profesionalism, tehnologia aplicata si partenerul de incredere pe care il are, Medlife. Toate demersurile celui mai bun estetician din Romania au in vedere:
-sa le redea pacientilor frumusetea , increderea in sine si multumirea fata de propria imagine
-sa opereze si trateze ”in conditii de maxima siguranta si confort”
-sa constientizeze lume ca trebuie sa investeasca si sa depuna eforturi maxime sa arate bine.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *