Tu știi cât pierzi pentru că nu-ți protejezi mașina?

Toate mașinile trebuie protejate. Nu contează că ai dat o mulțime de bani pe ea sau că ai cumpărat-o la mâna a doua, rezultatul va fi același dacă mașina e neglijată. Atât interiorul cât și exteriorul trebuie păstrat curat, protejat cu covorașe, protecții pentru praguri, bandouri laterale și tăvițe de portbagaj. Asta ca să nu mai vorbim de testarea regulată a părții tehnice. Accesoriile originale, de cea mai bună calitate se găsesc atât online, la ptc-auto.ro cât și offline, in diverse magazine de specialitate.

Neglijența costă scump

Interesant e că de cele mai multe ori cine neglijează una, neglijează și cealaltă așa că mașina ajunge o epavă cu bordul plin de beculețe care clipesc precum bradul de crăciun, pătată, zgâriată și mirosind a diverse. Cei care cred că dacă mașina funcționează încă înseamnă că totul e în regulă probabil nu s-au mai uitat de multă vreme pe la praguri sau nu știu cât vor trebui să scoată din buzunar odată și odată. E mai bine să cumperi la timp huse auto, covorașe auto, protecții pentru praguri și alte accesorii originale de la PTC Auto.

Accesorii originale

Magazinul virtual ptc-auto.ro are o ofertă foarte variată de accesorii originale pentru cele mai multe tipuri de mașini existente pe piață la ora actuală. De aici se pot comanda tăvițe portbagaj de cea mai bună calitate, impermeabile, cu margini înalte create după conturul portbagajului fiecărui tip de mașină pentru a se potrivi perfect. Tot de aici se pot achiziționa bandouri laterale, protecții pentru praguri, covorașe originale din cauciuc sau covorașe auto mochetă. Toate accesoriile au o calitate excelentă, fiind fabricate pentru fiecare tip de mașină în parte. Indiferent că ai BMW, Mercedes, Chevrolet sau Peugeot sigur vei găsi accesoriile potrivite pentru mașina ta.

Pentru toate mașinile

Accesoriile oferite de ptc-auto.ro ar trebui să se regăsească în toate mașinile pentru că sunt utile și practice și pot preveni multe neplăceri. Magazinul virtual are deja o tradiție îndelungată în a oferi cele mai bune produse la cel mai bun raport calitate preț iar cei mai mulți clienți au beneficiat de accesorii durabile, care le-au protejat mașinile de micile accidente care par greu de evitat dar nu sunt. Chiar dacă ai impresia că ești suficient de bine organizat și protejat și că n-ai să verși niciodată lichide în mașină sau în portbagaj e mai bine să previi decât să tratezi. Sunt destui șoferi precauți care au avut surpriza să găsească portbagajul plin de var lavabil, vopsea, ulei, oțet sau cine știe ce alte lichide nu pentru că au fost neglijenți ci pentru că problemele apar de unde nu te aștepți. Dacă au avut o tăviță portbagaj totul s-a rezolvat în câteva minute. Dacă nu, ghinion! Cum scoți vopseaua vărsată pe mocheta portbagajului?

Totul e bine când se termină cu bine zice o vorbă însă multe situații pot fi prevenite sau rezolvate simplu și fără bătăi de cap. Atunci când ne calculăm bugetul de cheltuieli pentru mașină ar fi bine să includem și câteva accesorii esențiale pentru liniștea noastră și pentru a evita multe neplăceri!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *