Prin Perloro.ro luxul devine accesibil!

Se poate spune ca in prezent moda masculina se afla intr-o reala controversa din multe puncte de vedere. Mergand mai departe de stilul vestimentar, ne oprim la accesorii.

 Portofelul. Desi aproape mereu purtat ascuns in buzunarele din spate ale pantalonilor sau in buzunarul sacoului, un portofel barbatesc este nelipsit din tinutele masculine. Mai mult decat atat, pentru ca este atat de utilizat zilnic, tendinta este ca fiecare barbat sa investeasca intr-un portofel calitativ, de piele si de preferat produs de un brand cunoscut. In voga, in aceasta perioada, pare sa fie un model simplu din piele de piton.

Portofelul din piele este un accesoriu care amplifica masculinitatea. Design-ul minimalist este perfect pentru preferintele unui barbat modern sau clasic, care apreciaza luxul.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.

Inca din 1968, Ghibli s-a dezvoltat in Toscana, regiunea unde se regasesc tabacariile si fabricile celor mai renumite case de moda. Pasiunea binomului creativ Piero Manzi si Maura Cioni, fondatorii companiei, a evoluat prin dedicatie, prin perfectionarea continua a modelelor, culorilor, formelor si prin alegerea materialelor de cea mai buna calitate.

Fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare, atentie la detalii si exigenta, Ghibli promoveaza un stil unic, high-end, atemporal si inconfundabil. Gentile si accesoriile Ghibli au un foarte mare succes international in magazine din intreaga lume:  Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Materialele de calitate din care sunt confectionate aceste portofele nu doar ca rezista în timp, ci castiga o patina, pentru un obiect de suflet de care va veti atasa cu siguranta. Pielea de piton din care sunt confectionate modelele de portofele fac ca acestea sa fie usoare, iar pielea se simte fina la atingere. Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.  Portofelul de piele este un accesoriu clasic, masculin, de lux si poate fi achizitionat si ca un cadou perfect, care va exprima sentimentele dumneavoastra pentru persoana draga.

Pentru a realiza și a termina o singura piele de piton de 8/10 metri, timpul poate varia de la 24 la 72 de ore. Conditiile atmosferice sunt foarte importante: daca exista un mediu umed, timpul de uscare a culorilor va fi mai lung. Din acest motiv, fiecare produs Ghibli este unic, pentru ca arata întreaga pasiune pentru meseria 100% Made in Italy si dragostea pentru lux. Pentru barbatul modern, romantic, puternic, clasic, sensibil, pentru fiecare, portofele din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie.Desi exista suspiciuni la rezistenta pielii de piton, aceasta rezinta in timp, mai mult decat ti ai fi putut imagina.

Portofel din piele de piton OZZY

Modelul este subtire, incapator atat pentru carduri cat si pentru bancnote. Pielea de piton este extrem de durabila in timp, rezistand purtarilor repetate.

La interior este captusit cu piele si compartimentat pentru 10 carduri, buzunar cu inchidere fermoar si spatiu dedicat actelor de identitate.

Asadar prin Ghibli luxul devine accesibil.

Site-ul Perloro.ro online, garanteaza ca portofelele sunt de calitate si orice descriere, respecta caracteristicile produselor.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *