Utilizeaza doar huse originale!

 

Odata cu aparitia celui mai in voga telefon al momentui – iPhone X retailarii s-au intrecut comercializarea de accesorii, in special huse de protectie potrivite pentru exclusivistul telefon. Inconvenientul este ca pe langa brandurile autorizate sa produca aceste tipuri de accesorii in parametri corespunzatori  apar si produsele contrafacute.

Produsele contrafacute au invadat si piata huselor pentru smartphone-uri motiv pentru care trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care achizitionam o husa pentru smartphone-uri pentru a nu achizitiona una contrafacuta.  Nu trebuie sa achizitionam huse doar de la producatorii smartfone-ului, exista si alti producatori autorizati pe piata.

De ce trebuie evitate husele contrafacute? Din foarte multe motive, cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie evitate husele contrafacute este reprezentat de faptul ca acestea nu se potrivesc la perfectie cu modelul de telefon caruia se adreseaza. Acest lucru se datoreaza faptului ca standardele de fabricare a huselor nu sunt respectate intocmai in cazul huselor contrafacute.
  • Design-ul huselor este un alt motiv pentru care nu trebuie sa achizitonam huse contrafacute. Chiar daca la prima vedere toate ni se par la fel, la o verificare mai amanuntita vom constata faptul ca husele originale respecta design-ul modelului de telefon caruia se adreseaza. Avand in vedere acest lucru, este urat din punct de vedere estetic sa atasam unui Iphone X o husa contrafacuta. Pentru a nu se intampla acest lucru, recomand achizitionarea de carcase iPhone X de la BrandGSM, locul in care gasesti huse originale la cel mai bun raport calitate/pret.
  • Daca tot am pomenit despre raportul pret/calitate, calitatea huselor contrafacute este un alt motiv pentru care acestea trebuie evitate. Deoarece acestea nu respecta nici o norma de management al calitatii, calitatea huselor contrafacute cu siguranta ca este foarte slaba, lucru evidentiat si de pretul acestora care este cu mult mai mic decat in cazul unei huse originale.
  • Protejarea telefonului mobil este principalul motiv pentru care un posesor de telefon mobil achizitioneaza o husa. Acest utilitate nu este oferita si de catre husele contrafacute, ba dimpotriva, unele modele de huse contrafacute pot chiar zgaria telefonul mobil. Acest lucru se datoreaza faptului ca husele contrafacute nu sunt finisate perfect. Mai mult decat atat, datorita materialelor de proasta calitate utilizate in confectionarea huselor contrafacute, acestea se pot spargefoarte usor in momentul in care sunt lovite accidental, lucru ce poate conduce la deteriorarea telefonului mobil.
  • Nu in ultimul rand, scaderea statusului social este un alt motiv pentru care trebuie evitate husele contrafacute precum si evitarea tuturor lucrurilor contrafacute.

 

BrandGSM vine cu o gama variata de modele de huse la care adauga pe langa caracteristicile generale, siguranta garantiei.

BrandGSM este specialistul in materie GSM care vine  in sprijinul nostru cu solutii personalizate pentru protejarea gadget-urilor noastre. Ofera o gama larga de modele din cele mai actuale, oferind consiliere utilizatorului in multiplele posibilitati de alegere. Iar ca sa iti faca şi mai simplă căutarea pe site, BrandGSM oferă posibilitatea de a selecta dintre filtrele dorite, pentru a ajunge la acea husă de potrivită cu dispozitivul tău, dar şi cu personalitatea ta. Alege din oferta de peste 4000 de accesorii premium de la BrandGSM si asigura-ti smartphone-ul pe viata!

O data cu lansarea celui mai ravnit smartphone de la Apple – iPhone X ce reprezinta o revolutie in materie de gadget-uri BrandGSM si-a innoit gama de produse. Modul in care arata acest smartphone ne obliga sa-l protejam in interiorul unei huse.   Accesoriile de calitate premium ne asteapta prietenos in magazinul virtual sa le cunoastem pentru ca unul dintre ele sa ne insoteasca acasa. Cele peste 100 modele de huse cu preturi cuprinse intre 25 -450 lei asteapta nerabdatoare orice utilizator ce isi pretuieste aparatul .

In concluzie, in cazul in care dorim sa ne protejam telefonul mobil o perioada cat mai lunga de timp trebuie sa utilizam doar huse originale destinate exclusiv modelului de telefon mobil pe care il avem. In cazul in care ignoram acest sfat, supunem telefonul la riscuri ce pot afecta buna functionare a acestuia.

 

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *