Fara prejudecati despre Pegas

Am vazut o pereche de indragostiti trecand catre parc pe biciclete Pegas, iar consiliul de familie a pus pe ordinea de zi discutia despre acest brand romanesc si produsele lui.
-Doamne, ce bogati erau cei care pe vremea mea aveau o bicicleta Pegas, spune bunicul. In timpul acela cand intr-o duminica circulau masinile cu sot, iar in cealalta fara sot, puteai iesi din apartamentul cenusiu, fara program la televizor si computer doar cu o bicicleta. Evadai din cenusiul existential.

-Bunicule, ii striga in ureche nepotul sa auda si sa auda toti cei care nu stiu cat de buna este acesta marca romaneasca, Pegas este si acum unul dintre marii producatori de biciclete din Romania. Se bucura de mare succes fiindca:
-orice piesa componenta a bicicletei este realizata cu simtul raspunderii
-aluminiul nu se oxideaza si isi pastreaza aspectul mult timp, in plus este un material usor, se intelege de ce si bicicletele sunt usor de luat in spate si de urcat pe scari
-nefiind inalte, oricine le poate utiliza
-fidelizeaza cumparatorii si le faciliteaza cumparaturile prin vouchere, puncte de fidelitate si rate
-se reinventeaza permanent, adica produc si biciclete electrice, trotinete si patine.
-Domnule, bicicletele si trotinetele electrice reprezinta un moft, spune tata! Eu trebuie sa dau la pedale pana transpir, sa depun efort, nu-mi place sa “obtin deplasarea pe tava”.
-Pe mine tocmai asta m-ar bucura, spuse bunicul! Este cumplit sa ti se lase toata batranetea in picioare! As vrea sa pot traversa orasul de la un capat la altul, fara sa obosesc. Sa revad scoala, liceul, primul loc de munca, parcul in care ma plimbam de mana cu bunica.

Dezbaterile au tinut pana nopatea tarziu. Ba ca acumulatorul consuma enorm de mult (desi este verificat, mai mult de 20 de lei nu se achita lunat pentru incarcarea lui), ba ca nu are durata mare de viata. Bunicul le lua apararea cu toata puterea fiintei lui, iar eu am considerat ca se poate vorbi fara prejudecati despre Pegas, numai dupa ce ii cumperi produsele.

Dupa cumparare, au testat pe rand bicicleta mea electrica si au ramas uimiti de cat de buna poate fi.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Fara prejudecati despre Pegas

  1. Gina spune:

    Și eu am avut o bicicletă Pegas când eram mică…ce îmi mai plăcea să mă plimb cu ea. Și acum o am acasă în România. Când voi veni acasă, o voi proba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *