Pana pe 31 octombrie2017 Programul Rabla valabil si pentru biciclete!


Este pacat de toate bicicletele vechi care zac prin soproane, cand atatia oameni si copii dornici de miscare ar fi bucurosi sa le foloseasca! Unele dintre ele sunt inca functionale, altele iesite din circulatie, dar Pegas a gandit programul Rabla in favoarea tuturor celor indragostiti de miscare si de ispititoarele biciclete romanesti.

Iata cum se aplica programul si care sunt beneficiile lui:
-nu tine ascunsa bicicleta veche, daca are: cadru, 2 x roți cu butuc și spițe, angrenaj, furcă, ghidon si sa! Poti opri lantul, franele si pedalele ca piese de schimb pentru noua ta bicicleta.
Trimite-o prin curier, daca nu esti din Bucuresti sa o duci personal la unul din showroom-urile Pegas (Strada Vasile Lascăr nr. 144-146, sectorul 2, București sau Calea Floreasca 246B Sector 1, București, Promenada Mall) si vei primi un voucher de 30% reducere pentru cumpararea unei biciclete noi. Nu trebuie sa te deplasezi fizic nici pentru a aduce bicicleta veche, nici pentru a ridica voucherul, nici pentru a cumpara bicicleta noua. Din respect pentru tine toate se fac online ca timpul sa nu-ti fie afectat si lista de cheltuieli sa devina mai lunga.
-prin fapta ta, vei bucura un om sau un copil care-si doreste o bicicleta din toata inima, dar nu-si permite sa si-o cumpare, in plus vei contribui la reintinerirea fostei tale tovarase de drumetii.

Bicicleta ta veche va fi imbunatatita, reparata si oferita cuiva care va tine la ea ca la ochii din cap, in timp ce tu vei avea una noua.
Pe de alta parte, stiind ca vechea ta bicicleta este functionala acesta ar fi un mod de a-ti readuce la viata amintirile placute.
Timpul trece repede, grabiti-va sa va incadrati in termen si sa beneficiate de acest generos program initiat de Pegas!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *