Motive pentru care ii recomand pe cei de la Cris Smile


La tot pasul intalnim clinici si cabinete de stomatologie. Insa, in mod categoric multi dintre noi nu intram in prima care ne iese in cale. Mereu incercam sa ne informam si sa vedem cum e echipa de medici, ce servicii ofera si asa mai departe. Nu toti medicii stomatologi se ocupa de toate tipurile de interventii. Cand eram mica am purtat aparat dentar si am fost dezamagita cand am aflat ca stomatologul la care mergeam de obicei nu se ocupa de aparate dentare. Insa, mi-a recomandat altul si a fost totul bine. Sunt cabinete care se ocupa doar de interventii mai simple – plombe, extractii, detartraj, etc. si cabinete care au o gama complexa de tratamente – implantologie, restaurari dentare, endodontie, estetica dentara, ortodontie sau stomatologie copii. Din a doua categorie face parte si clinica stomatologica Cris Smile. Aceasta clinica se ocupa de probleme dentare la cele mai intalte standarde. Iata motivele pentru care o recomand:

1. Echipa de medici
Echipa de medici de la Cris Smile este o echipa tanara si competenta. Toti medicii de aici sunt foarte buni in ceea ce fac si lucreaza cu seriozitate, profesionalism, calm, empatie si respect. Ei stiu cum sa isi trateze pacientii de toate varstele astfel incat acestia sa nu revina cu teama in cabinetele stomatologice atunci cand e nevoie.

2. Serviciile oferite
Spuneam la inceput ca am fost dezamagita cand eram mai mica de faptul ca medicul la care mergeam de obicei nu se ocupa de aparate dentare. Ei bine, la Cris Smile gasesti toate serviciile stomatologice de care ai nevoie. Tratamentele realizate de medicii de aici sunt diverse: ortodontie, implantologie, stomatologie copii, restaurari dentare, profilaxie dentara, endodontie, estetica dentara, chirurgie dentara, parodontologie si estetica faciala. Cu siguranta vei pleca de aici cu un zambet minunat, frumos si sanatos.

3. Tehnologii de ultima generatie
Medicii de aici lucreaza cu tehnologii de ultima generatie. Ei folosesc tehnici, echipamente si instrumente noi, astfel incat problema ta sa fie tratat simplu, rapid si fara durere. Cris Smile este clinica de care ai nevoie daca vrei sa ai parte de o experienta placuta.

4. Preturi corecte
Preturile de la cabinetele stomatologice nu sunt, nu au fost si nu pot fi mici. Materialele cu care se lucreaza sunt calitative, astfel incat sa reziste, medicii investesc foarte mult in echipamente si ustensile pentru a oferi cele mai bune servicii si studiaza intens pentru a sti ce au de facut. Insa, preturile practicate de Cris-Smile.ro sunt preturi corecte. Raportul calitate-pret este unul corect.
Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceasta clinica, intra pe site.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Motive pentru care ii recomand pe cei de la Cris Smile

  1. Angela spune:

    O clinica excelenta, sunt profesionisti. Recomand

  2. Eu sunt clientul acestei clinici de vreo 4-5 ani si am plecat intotdeauna multumita de acolo. Acum, in octombrie, vreau sa-mi fac o programare pentru control si periaj si detartraj. O iubesc pe doctorita Solonaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *