Bateria externa unica de urgenta, salvatorul meu în clipe dificile

Anul acesta am fost şi eu prins în vraja telefoanelor inteligente. Am căutat şi eu, ca tot omul, să cumpăr un smart bun, care să reziste mai mult timp atunci când îl foloseşti. Ca să fiu în rând cu lumea, mi-am cumpărat un telefon de marcă cunoscută, dar care după 3 luni de zile a început să mă lase bateria. Cred că e singurul inconvenient la aceste telefoane. Dar ce te faci atunci când eşti plecat de acasă, când nu ai încărcătorul, sau îl ai dar nu ai o priză de curent electric, şi te lasă bateria tocmai când ai de dat un apel important?

De curând am fost plecat cu treburi prin Cluj- Napoca, luându-mi o zi întreagă până am reuşit să rezolv toate problemele. Aşa e pe la noi birocraţia, o mulţime de hârtii pentru lucruri aproape neînsemnate. Cred că, dacă nu exagerez, am sunat de 20 de ori pentru a gasi un anume cabinet medical,iar când să chem un taxi…..mai sună dacă poţi. Faza a fost că eram într-o zonă cam pustie, pe care nu o cunoşteam, unde nu era nici zăranie de om. Şi aştept, şi aştept, că poate va scoate careva capul de pe undeva şi o să îi cer împrumut un telefon ca sa sun la taxi. Dar au trecut mai bine de 10 minute şi nimic. O iau la pas pe o stradă, una care era mai frumos întreţinută, că undeva trebuia să ajungă. Era destul de târziu, iar afară câţiva stropi zurlii vroiau să îmi ţină companie. Văd printre picături, la colţul străzii, un banner publicitar Quick Mobile, care indica prezenţa unui magazin. Intru, cu gândul să fac rost de un încărcător, de o baterie externă, de orice…..numai să dea viaţă telefonului. Dar, ca întotdeauna, la magazinele Quick Mobile găseşti personal care să îţi ofere cea mai bună soluţie. Şi am aflat pentru prima dată că au apărut pe piaţă
baterii de unica folosinta pentru telefoanele smart  .

Da, ca să vezi ce înseamnă avansul tehnologiei. Cei de la ABC Tech au scos pe piaţă o aşa numită baterie externa unica de urgenţă, pentru telefoanele smart şi Apple. Are capacitatea de 1 000 MA, atât cât este necesar pentru reîncarcarea unui telefon, se conectează foarte uşor prin mufa micro-usb ataşată într-una din lateralele bateriei, este destul de mică……aşa că nu creează neplăceri în transportul acesteia. Se poate folosi şi în mai multe reprize căci după desfacerea capacului de protecţie a mufei, bateria este garantată să ţină un an de zile cu energia ce a rămas neconsumată.

O să vă întrebaţi şi voi precum am făcut-o şi eu, ce o să faceţi cu bateria după ce aţi folosit-o? Ei bine, nu le vom arunca la coş sau oriunde altundeva, căci vrem să menţinem mediul curat, ci le putem returna în unele dintre aceste puncte de colectare buyback
iar în schimb, drept recompensă, vei primi un cadou. Aceste baterii se pot cumpăra din orice magazin Quick Mobile, sau de la târgurile de profil din ţară, iar magazinele partenere, care acceptă metoda de plată cu bateria, sunt Brewtiful şi Sole.

Pentru mine această baterie unica de urgenta a fost salvatorul ideal. Nu strică nimănui să poarte în geantă o astfel de „bijuterie”, mai ales că aproape că nu simţi că o ai la tine. Şi nu uitaţi că……. este returnabilă în punctele de colectare!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *