Tricouri de dragoste

„All you need is LOVE” ziceau Cei Patru. Nu, nu de la Ioan, Marcu, Luca şi Matei (evanghelistii) vine vorba asta, ci de la John, Paul, George şi Ringo – The Beatles. Mare chestie si dragostea asta, dom’le! A inspirat pictori, scriitori, sculptori, scenaristi si regizori de filme… Cât despre cântareti si muzicieni, ce sa mai spunem – mai sta careva sa-i numere? Nope! Da’ de fabricanti de tricouri care sa trateze corespunzator acest subiect ati mai auzit pana acum? Nu? Păi, atunci ar fi cazul sa va asezati in fata calculatorului, sa dati cu soarecu in Goagal si sa cautati site-ul nostru: Tricouri Misto. Ne-ati găsit? Buuuun! Acum faceti voi bine si accesati sectiunea cu tricouri personalizat si pune-ti-va pe cautat, ca aveti ce gasi!

Daca sunteti la inceputul relatiei, cumparati-va doua tricouri Catching Love. Neaparat doua, pentru ca au fost gandite din start sa fie pereche: EA „sufla” in aer inimioare, iar EL le prinde cu o plasa de fluturi. Pentru etapa urmatoare, perechea de tricouri Love Fishing e tocmai buna: EA arunca inimioare in apa, iar EL le pescuieste cu undita. Iar daca va place sa va conversati prin telefon, perechea de tricouri Love Words vi se potriveste de minune.

Oricare dintre tricourile astea (suportul textil este produs de firme cum ar fi Sol’s, Fruit of the Loom si Keya Europe) costa numai 38 de RON. Iar daca aveti idei proprii in acest sens, va putem ajuta sa le puneti in practica, adica sa vi le imprimati pe tricouri – ca nu degeaba avem pe site si program de design! Puteti face chiar voi desenul, dar vedeti ca imaginile incarcate trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare, recomandat este sa fie de cel putin 1024×720 pixeli daca vreti sa iasa treaba buna. Si puteti alege ce culoare de tricou vreti voi!
Ce mai asteptati? Contactati-ne la numarul de telefon 0726.264.736 sau trimite-ti-ne un e-mail pe adresa office@tricouri-misto.ro!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *