O sapca personalizata pentru mama

Mama poarta sapca si ii sta cool cu ea, iar eu sunt mandra de asta. Pare o strengarita, o adolescenta pusa pe sotii, dar in afara faptului ca sapca o intinereste, eu ii apreciez obiceiul stiind ca o si protejeaza.
Stim cat de daunator este soarele in zilele caniculare, la anumite ore. Fiind o persoana activa mama se duce sa faca piata, se intorce din oras si ingrijeste florile din fata casei. Sa nu fie nicio buruiana printre frumusetile ei parfumate, ea sta uneori in soare si la ore nepotrivite. Mama are influenta printre femeile din cartier, de aceea nu mica mi-a fost mirarea, cand asezarii noastre a inceput sa i se spuna:”Cartierul femeilor cu sapca”.

In curand va fi ziua ei si fiindca este fan sapca, ii voi cauta o sapca personalizata. Mi-ar placea sa o pot cunoaste pe mama de departe, dupa sapca, sa poarte ceva care sa o evidentieze fiindca merita.
Dintre toate magazinele virtuale pe care am poposit astazi, aleg Magic Promo.ro, fiindca este cel mai aprovizionat si accepta ideile clientilor cu inima deschisa. Nu am cum sa ma limitez la o sapca, vazand gama variata de modele si de culori si gandindu-ma la calitatile mamei.

Ce mesaje as dori sa fie brodate pe sepcile mamei:
1) Prima femeie cu sapca din cartier
2) Cea mai iubitoare mama
3) Florile tale iti multumesc!
4) Cea mai buna bucatareasa cu sapca
5) Gospodina desavarsita cu sapca
6) Luptatoare de linia intai cu sapca.
Si culorile? Mi-e greu sa aleg, dar vor fi culori estivale, optimiste si la moda: alb, galben, turcoaz, verde, albastru, violet sa o protejeze de energiile negative.
Abia astept sa-i pun in fata setul de sepci, cand ea va incepe sa se planga ca de obicei ca nu mai are nicio sapca frumoasa fiindca i le-a decolorat soarele pe toate…

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *