Distribuitor de internet cu probleme

Am avut de curând o experienţă tare neplăcută. Este vorba de vestitul internet, şi de cei ce îl distribuie. Mă întreb eu…….Oare ce vom face dacă nu vom mai avea net? Eu am rămas făr de net cam trei zile şi a fost tare nasol. Aveam ceva de scris pe blogulete, de verificat statusul unei comenzi, etc……dar cu ce?

Acum toate ca toate, dar plătesc net 30 de zile şi primesc doar 27? Sunt un client fidel şi corect, adică achit la timp facturile, dar când cer să fie corect şi distribuitorul…….îmi pun pofta în cui. Se numeşte acum Telecom, dar nu s-a modificat nimic faţă de vechiul Romtelecom……ba mai rău……s-a mai deteriorat. A început să cadă netul cam des, iar când apelezi serviciul clienţi, stai şi aştepţi chiar şi o oră. Măcar de aveau o melodie de fundal mai plăcută. Dar cred că şi melodia e pusă pentru a te plictisi repede, că de……..cuvintele….”clientul nostru, stăpânul nostru” nu mai sunt un principiu de respectat.

Vreau să vă spun că abia după trei zile au răspuns, şi au zis că nu au văzut nici un apel de pe numărul meu, dar vor rezolva problema cât de repede pot. După ce mi-am uşurat vorbele de ocară către duduia din telefon, am zis că trebuie să renunţ la serviciile lor. Nu prea am de unde alege, în zonă nu mai avem decât Akta, şi nu ştiu cât de buni sunt.
Dacă aveţi vreo părere vă rog să îmi spuneţi şi mie…….să mă leg la ei sau nu?

Ca sfat……Nu cred că e bine să accesaţi serviciile Telecom. Sunt jalnici!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Distribuitor de internet cu probleme

  1. stefania spune:

    Să le rămână de cap cu Telecom—ul lor cu tot.Sunt pățită și sătulă de ei,până peste cam,niște hoți.😈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *