Cum sa circuli in siguranta

E foarte important ca sofer sa faci totul pentru a circula in siguranta. Atunci cand faci anumite lucruri care nu sunt recomandate, nu pui doar viata ta in pericol, ci si viata celorlalti participanti la trafic.
Din punctul meu de vedere sunt o serie de aspecte deosebit de importante, care nu trebuie trecute cu vederea.
Primul e starea masinii. Daca nu vrei sa fii un pericol pe strazi, masina ta trebuie sa functioneze la parametri normali.

Ea trebuie reparata la timp de catre persoanele care stiu exact ce au de facut. Daca vrei ca reparatia sa te coste mai putin, o idee buna ar fi sa cumperi piesele de la o firma de dezmembrari auto. Eu, de exemplu, cand am nevoie de o piesa din dezmembrari Skoda pentru masina mea, cumpar de la Pieseautodindezmembrari.ro. Aceasta firma de dezmembrari auto Bihor nu m-a dezamagit niciodata. Mereu gasesc aici piese originale de calitate, la preturi foarte bune.

Apoi, conteaza foarte mult ce anume faci cand esti la volan. Trebuie sa fii constient de faptul ca in timpul sofatului grija ta este drumul, traficul. Lasa vorbitul la telefon, lasa mancatul, fumatul, dansul sau alte lucruri care te-ar putea distrage de la drum. Probabil te gandesti ca ai ani de experienta si stii sa fii atent si la trafic si la alte lucruri, insa, studiile au demonstrat faptul ca multe din accidentele rutiere au loc din cauza factorilor amintiti mai sus. Cu cat ai mai multa grija, cu atat mai bine.

Fa tot ce iti sta in putinta pentru a fi un bun conducator auto. Circula cu masina in cele mai bune conditii, evita sa faci activitati care te-ar putea distrage, respecta regulile de circulatie si respecta-i si pe ceilalti participanti la trafic.
Prea multe vieti sunt curmate pe strazile din Romania si nu numai. Evita sa fii implicat in evenimente rutiere neplacute.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *