Anul acesta s-a adoptat legea liberalizarii pietii de energie si gaz în România. Tu eşti pregătit să schimbi furnizorul?

Ştiţi că acum în România există posibilitatea de schimbarea furnizorului de energie si gaz ?
Voi v-aţi gândit vreodată la acest lucru?
Eu am căutat să iau în considerare şi acest aspect, de când facturile au început să crească din ce în ce mai mult, cu taxe suplimentare, fără a putea înţelege provenienţa lor. Dar anul acesta, s-a adoptat legea de liberalizare a pieţii de energie electrică si gaz, aşa că vom putea alege furnizorul care să ne ofere servicii de calitate, în timp util, energie electrică şi gaz natural la preţuri mai mici, calculate pentru toate categoriile de consumatori.

De ce e bine să schimbi furnizorul?
Pentru a scăpa de monopolul creeat în acest domeniu de singurul distribuitor din România. De multe ori am experimentat situaţii neplăcute privind serviciile actualului furnizor, fără a avea posibilitatea de a renunţa la ele. Am un exemplu real, când am primit o factură de 1100 lei pe o lună de zile, deşi consumul meu nu depăşea 120 kw. Să faci stop cardiac la aşa sumă! Cu greu am reuşit să dau de un operator care să îmi spună că poate am folosit un circular sau o betonieră, că la casă sunt multe lucruri folosite dar pe care nu le luăm în considerare. Am reuşit în cele din urmă să iau legătura cu conducerea furnizorului, iar după această acţiune s-a recalculat factura, ajungând la suma de 120 lei. Şi vă întreb eu acum……Credeţi că dacă aveam posibilitatea de schimbare a furnizorului de energie electrică, mai stăteam pe gânduri?
Acesta este doar unul dintre motivele cu care se confruntă mulţi dintre consumatorii casnici, şi cred că dacă am fi mai bine informaţi, vom şti ce este de făcut în astfel de situaţii.
După o examinare mai aprofundată a ofertelor de pe piaţă, am ajuns la concluzia că
Restart Energy vine cu o oferta de schimbare a furnizorului de energie si gaz
foarte avantajoasă, atât pentru consumatorii casnici cât şi pentru cei business, şi credeti-mă că eu sunt foarte atent la toate detaliile.

 

Iată câteva dintre beneficiile oferite de Restart Energy

Facturi mai mici

Cu toţii simţim lună de lună simptomul facturilor din ce în ce mai mari, atât în lunile de vară cât şi în cele de iarnă. De multe ori ajungem la concluzia că suntem păcăliţi, că plătim cât nu consumăm. Cred că a venit timpul ca să schimbăm aceste lucruri! Se poate ca factura să fie calculată corect, şi să ai această siguranţă, să ai de unde alege o ofertă cu un preţ fix, uşor de socotit pentru orice consumator.

Instalaţiile de electricitate şi gaz rămân neschimbate
S-a zvonit, de când s-a adoptat legea, că dacă vei schimba furnizorul va trebui să schimbi şi instalaţia electrică sau de gaz. Acest lucru a fost doar o dezinformare a populaţiei, care, cred eu, că prezenta un interes a concurenţei de piaţă. Aşa că pot să vă asigur că instalaţia va rămâne nemodificată mulţi ani de acum încolo.

Schimbarea furnizorului este complet gratuită
Un beneficiu demn de luat în calcul, este gratuitatea schimbării furnizorului. Nu te costă nici un leu pentru acest lucru. Dacă ai o conexiune la internet, schimba online furnizorul de electricitate si gaz, căci nu durează decât 5 minute! introduci numele, un numar de telefon şi o adresă de e-mail validă, alegi cantitatea de electricitate pe care o estimezi la consumul lunar, introduci un cod de client al actualei facturi, date de pe cartea de identitate, şi poţi afla imediat preţul estimat pentru factură la o lună de zile. Se va calcula un preţ fix, astfel că dacă vei consuma mai mult luna aceasta, se va reporta consumul suplimentar la lunile cu consum mai mic, iar de vei avea o factură mai mică într-o lună, se va plăti automat parte din facturile următoare. Simplu, stabil şi eficient…..

Şi nu uitaţi că puteţi renunţa oricând doriţi! Acest lucru putându-se face tot online.

Asistenţă tehnică 24 h din 24 h

Se întâmplă de multe ori şi neplăceri în furnizarea electricităţii, ba chiar şi a gazului natural, să sară o siguranţă, sau chiar să cadă linia de furnizare, iar la câte electronice folosim în casă continuu, ar fi un mare deranj dacă firma de distribuţie nu ar rezolva 24 h din 7 zile aceste deranjammente. Operatorii tehnici Restart Energy, pot fi contactaţi non stop prin TelVerde gratuit, Whatsapp, numere de urgenţă, facebook Messenger şi Chat online, pentru a rezolva orice problemă apărută.

Prezent pe piaţa de energie regenerabilă încă din 2009, fiind parte a companiei Armand Group, Restart Energy doreşte să aducă, şi în acelaşi timp să convingă populaţia, o schimbare importantă în distribuţia de energie si gaz în ţara noastră.

Schimbi furnizorul şi câştigi premii!

Dacă te hotărăşti ca până pe 31 august să schimbi furnizorul, să ştii că ai de câştigat. Toţi participanţii la campania
„Esti pregatit pentru o noua experienta de furnizare”
vor primi câte trei becuri cu led, şi vor fi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru un telefon mobil Iphone 7.
Eu am făcut schimbarea online, şi aştept becurile…….şi dacă o să am noroc……şi telefonul……Voi ce ziceţi……
Sunteţi pregătiti pentru schimbarea furnizorului ?

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Anul acesta s-a adoptat legea liberalizarii pietii de energie si gaz în România. Tu eşti pregătit să schimbi furnizorul?

  1. Irina Sima spune:

    Era si timpul sa se faca o schimbare. Pre exista un monopol pe piata, timp in care baietii destepti si-au umplut buzunarele, iar populatia a platit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *