11 apartamente de lux isi asteapta cumparatorii in Sisesti

Sisesti, imperiu al liniştii, vegetalului şi luxului îşi aşteaptă ultimii cumpărători să le asigure o viaţă lipsită de griji în vecinătatea copacilor, pe malul lacului. Apartamente Sisesti reprezintă visul oricărui om care-şi doreşte o locuinţă confortabilă, departe de vacarmul oraşului.

Ar fi o binecuvântare să te afli printre cei 11 clienti care vor prinde un loc în blocuri elegante şi solide, chiar şi în caz de cutremur, fiindcă nu sunt mai înalte de 3-4 etaje şi sunt făcute din cele mai rezistente materiale.

Locul te obliga sa renunti la sedentarism si sa duci o viata sanatoasa. Nu poti sa nu alergi prin padure sau pe malul lacului, sa nu te plimbi in voie prin iarba si sa admiri florile. Posibilitati multiple de divertisment iti stau la dispozitie: picnic, volei la iarba verde, sa te plimbi cu barca pe lac. Oportunitatile nu se opresc aici. Fiecare proprietar are parcarea asigurata spre deosebire de zonele aglomerate ale orasului, in care posesorul unui autoturism este uneori nevoit sa-l lase in parcari publice sau cu plata.

Intimitatea fiecarui locatar este respectata fiindca nu vorbim de blocurile acelea cu peretii subtiri ca scrumul de tigara prin care se aude totul. Spatiul locuibil este generos, iar confortul de patru-cinci stele. Ferestrele locuintelor sunt largi, iar camerele luminoase. Apartamentele dispun de balcoane si terase de unde oamenii pot admira in voie peisajul si pot respira aer curat.

Sa nu va ganditi la obiectii de tipul:”Este frumos, dar prea departe de oras! Ce fac ca lucrez tocmai in centru?”
Daca aveti masina, o luati din parcare, unde se va afla in conditii de maxima securitate si in cateva minute sunteti la serviciu. Daca nu aveti, mergeti cativa pasi pe jos si decideti: cu autobuzul sau metroul.
Cat mai aveti timp, cumparati unul dintre cele 11 apartamente din Sisesti!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la 11 apartamente de lux isi asteapta cumparatorii in Sisesti

  1. Lamiita Petre spune:

    Stii vorba aia „prea frumos ca sa fie adevarat”??? :D Si totusi cineva se bucura de aceste privilegii. Fericitii de ei.

    • nicu.despa spune:

      Eu cred ca daca apare concurenţa, vor trebui sa acorde mai multe beneficii pentru a-şi păstra clienţii…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *