Supraoferta de locuri de munca pentru soferi

Exista profesii care se bucura de existenta unei supraoferte de locuri de munca si oameni mai putin norocosi, care trebuie sa se recalifice pentru a-si castiga painea cea de toate zilele.

Este adevarat ca sunt la moda IT-istii, dar nici soferi nu o duc deloc rau. In timp ce asistenţi sociali şi psihologii se bat pe un loc de muncă în domeniu, locuri de munca soferi sunt disponibile in tara si in strainatate.
Posesorul de permis auto care risca practicand taximetria ilegala, nu a intrat niciodata pe www.vijobs.ro, prin urmare isi pierde vremea si drepturile lucrand fara asigurare si contract de munca. Este bine de stiut ca anii trec repede, desi sufletul ramane tanar, iar la pesionare este nevoie de vechime. In cazul in care se produce o accidentare sau imbolnavire, costul zilnic al spitalizarii echivaleaza cu cazarea la un hotel de lux.
Ce-i mare greutate sa intrii pe platforma si sa cauti un loc de munca soferi, apoi sa trimiti CV-ul si sa astepti sa fii angajat cu acte in regula?

Aruncand o privire la ultimele locuri de munca adaugate pe platforma gasim patru posturi tentante pentru soferi: sofer profesionist intracomunitar in Bihor, sofer profesionist camion nou, sofer tir cu experienta si sofer distributie.

Salariul soferului de tir este de 1750-2000 de euro, iar celelalte beneficii sunt:
-conditii de munca excelente: masini noi, echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil.
-bonusuri pentru curse in plus sau operatiuni multiple
-2 saptamani libere la fiecare ciclu de 8 saptamani de munca
-posibilitatea formarii unor soferi lipsiti de experienta, perioada de formare fiind de 2-3 luni, timp in care soferul este platit cu 650 euro pe luna, la care se adauga diurna. Doritorul este platit sa invete, dar cu obligativitatea semnarii unui contract pe durata unui an de zile cu cei care asigura formarea. Vorbim practic de scolarizare platita si de asigurarea locului de munca dupa finalizarea formarii.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *