Repatrieri decedati Germania ca la carte

Dragul meu, ma doare ca ai inchis ochii tai frumosi departe de tara si singur, ca ai murit in Germania! Nu vreau sa te impovarez cu durerea mea, fiindca tu trebuie sa te odihnesti in pamantul cald al tarii tale, dar sa stii ca am sa-mi indeplinesc indatoririle fata de tine ca la carte!

Ce inseamna asta? Nu voi permite ca nimic improvizat sa umbreaca aducerea ta in tara si ceremonia de inmormantare! Daca eu nu vin sa te iau de acolo, este fiindca vreau sa ma intalnesc cu tine in locul in care am trait si am petrecut impreuna, pe pamant romanesc! Durerea mea va fi suportabila sa te primesc acasa, dupa ce firma repatriere decedati Germania va face totul pentru tine si mine, te va aduce acasa!
Mi te vor reda din masina autorizata sa trasporte decedati, ultima ta calatorie decurgand in conditii de maxima igiena, iar trupul tau neinsufletit va pastra caracteristicile trupului drag si viu pe care l-am strans in brate la plecare.

Ei vor intocmi dosarul cu actele ce-ti vor permite sa treci granitele inapoi: pasaport mortuar international, certificat de deces international si autorizatie de transport international. Tot ei iti vor aduce cele doua case de veci: sicriul din zinc si sicriul de lemn masiv…
Apoi cu sicriul de repatriere sigilat, vor porni spre mine aducandu-mi ce mi-a fost mai scump si mai drag…
Dragul meu, nu pleca mahnit in lumea fara de dor ca m-ai lasat singura, ei vor fi ajutoarele mele de nadejde. Ei m-au consiliat din clipa in care am primit vestea care mi-a indoliat inima si ei au plecat indata sa mi te aduca inapoi!

Stau acum si ma intreb, oare ce as fi facut, daca ei nu ar fi existat si daca nu as fi gasit servicii repatriere decedati Germania?

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *