Pensiunea Aqua Villa, o destinatie de patru stele pentru o escapadă în Delta Dunării

Cred ca încă mai este timp să ne gândim la o minivacanţă în această vară! La munte, pe malul mării, sau de ce nu într-o zonă pitorească, de care toţi ştim câte ceva, dar nu mulţi am şi vizitat această zonă. Da, vorbesc cu mare drag despre Delta Dunării, un loc pitoresc, unde poţi să îţi încarci bateriile, unde poţi să guşti o ciorbă pescărească autentică, să te plimbi cu barca pe trasee bine stabilite, unde peisajul te va uimi cu multitudinea de forme, arbori, flori şi păsări.

Îmi aduc bine aminte de anii 90, când mergeam în Deltă cu băieţii pentru o săptămână. Nu găseai loc de cazare decât la locuitorii din zonă sau la cort, pe marginea apei, unde te mâncau ţânţarii toată noaptea. Lucrurile au evaluat, Delta Dunării a intrat în patrimoniul Unesco, se poate vizita în mod organizat, cu barca sau bacul, toată zona, iar la capitolul cazare, lucrurile au evoluat exemplar. Ai case de vacanţă, pensiuni, vile, hoteluri plutitoare, complexuri turistice, o ofertă foarte bogată, de unde poţi să îţi alegi după pretenţii şi venituri un loc perfect pentru o escapadă.

Căutând prin ofertele de turism, am găsit pensiune Delta Dunarii Aqua Villa
unde merită să faci o escală de câteva zile. E un loc mai cu pretenţii, dar ce mai contează? Măcar o dată pe an să fim în postura de VIP!
E o pensiune de 4 stele, aşezată în apropierea zonei în care peisajul sălbatic este la el acasă, unde liniştea deplină îţi dă stări de somnolenţă, de unde poţi să îţi răsfeţi ochii în fiecare dimineaţă, privind la mirificul peisaj.

Ca şi activitati turistice Delta Dunarii pe lângă o ciorbă delicioasă de peşte, care o vei putea mânca în restaurantul pensiunii Aqua Vila, şi eu zic să nu rataţi acest privilegiu, puteţi merge la un pescuit, asta dacă doriţi puţină detaşare de stresul cotidian. Dacă nu sunteţi pregătit, sau aţi uitat undiţa acasă, puteţi primi din partea casei, gratis, sculele necesare pentru o partidă de pescuit. O experienţă şi mai deosebită poţi să o trăieşti navigând la bordul unui iaht, pensiunea având în dotare două iahturi moderne. Poţi alege un traseu scurt de 4 ore, sau unul mai lung, de până la 10 ore, şi poţi vizita canalele şi lacurile din deltă, sau dacă vrei să vezi marea, ai posibilitatea să faci acest lucru prin bratul Sulina. Dar dacă motorizatele nu vă sunt pe plac, pensiunea Aqua Vila vă pune la dispoziţie bărci cu vâsle de până la 6 persoane, cu care vă puteţi plimba printre nuferii ce îmbracă apa cu un covor plin de farmec, să vă răsfăţaţi privirea cu dansul lebedelor şi zborul pescaruşilor, şi de ce nu, să faceţi primplanuri cu aparatul foto, pentru a dezvălui tuturor farmecul deltei. În cadrul acestei pensiuni nu sunt uitaţi nici pasionaţii de ciclism. Primeşti o bicicletă din partea casei, şi poţi face o tură prin împrejurimi, asta dacă vrei să faci şi puţin sport.

Eu v-am prezentat doar ceea ce mi-ar place să experimentez în această locaţie, dar mai multe puteţi vedea în pagina de activitaţi şi de servicii din site.
Un sfat care trebuie luat în seamă dacă vrei să experimentezi statutul de vedetă, este:
Vezi că Pensiunea Aqua Vila are pachete turistice de vara!

Trebuie să te răsfeţi ca o vedetă măcar o dată-n viaţă la Pensiunea Aqua Vila din Delta Dunării!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *