Ochelarii de soare polarizaţi, un moft sau o necesitate?

Sezonul vacanţelor e în toi, şi cine dintre noi nu îşi doreşte să petreacă măcar câteva zile la malul mării? După cum vedeţi, timpul este perfect, nu este nici pic de nor toată ziua. Unii vor spune că nu e bine pentru agricultură, că ar fi bine să mai dea şi câte o ploaie, dar eu zic că, ce e mai frumos decât să stai tolănit pe un şezlong la malul mării, savurândd o bere rece , iar razele soarelui să îţi mângâie pielea?

Şi dacă tot veni vorba de razele soarelui, să povestim puţin şi de necesitatea purtării unei perechi de ochelari de soare Pedro.

Am câţiva ani buni de când merg la mare, şi nu de puţine ori am văzut turişti fără ochelari de soare. Cu cei care am intrat în vorbă, au spus că nu suportă să îi poarte, ba că îi dor capul, că nu au găsit mărimea potrivită, tot felul de motive. Ba sunt unii care poartă ochelari de soare cumpăraţi de la marginea străzii, care nu au nici măcar urmă de protecţie UV, deci egal cu zero. Dar ce să vorbesc de alţii, când aşa am făcut şi eu, până când mi-am „ars” de-a binelea ochii. De atunci, de 4 ani de zile, nu ies niciodată afară, când este soare, fără să port ochelari, caut să fie doar ochelari de soare polarizati pentru că îmi oferă ochilor o protecţie maximă.

De ce să porţi ochelari cu lentile polarizate?

Pe lângă beneficiile care le putem avea de la soare, razele lui pot cauza şi numeroase probleme de vedere. Şi apa, şi clădirile, ba chiar şi zăpada iarna, reflectă razele solare precum o oglindă. Aceste raze sunt chiar enervante, dau dureri de cap, dar în timp, neprotejându-ne, pot cauza cataracta, degenerescenţă maculară sau chiar dezlipire de retină. Din fericire, se pot evita aceste probleme, purtând ochelari cu lentile
polarizate. Aceşti ochelari au integrat un filtru, care elimină lumina reflectată în ochi. Dar totodată, în afară de a reduce lumina reflectată, măresc claritatea vizuală şi confortul ochiului, lucruri pe care toţi le dorim în vacanta.

Aşa cum ne-am familiarizat cu gelurile pentru piele împotriva razelor UV, tot la fel trebuie să ţinem cont şi de protecţia ochilor, căci vederea e „cărarea” vieţii. Eu cunosc cel mai bine acest fapt, aşa că va sfătuiesc să purtaţi ochelari de soare polarizaţi reali, nu contrafăcuţi.
Eu am găsit în magazinul Bestwatch.ro ochelari soare barbati  şi pentru femei, pentru toată familia, de la cel mai mic şi până la bunic, marca Pedro, cu lentile polarizate. Au preţ bun, calitate garantată, deci vă recomand şi vouă aceşti ochelari.

Dacă e vară, e soare, atunci să mergem în vacanţă! Dar să nu uităm că trebuie să protejam ochii şi pielea!
ps….. ochelarii Pedro poţi să îi alegi în funcţie de ţinuta pe care o porţi.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ochelarii de soare polarizaţi, un moft sau o necesitate?

  1. Lamiita Petre spune:

    Sunt genul de ochelari 2 in 1. Si necesitate si un accesoriu foarte apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *