La ceas aniversar, Steinel, lider mondial în iluminatul cu senzori de mişcare, face reduceri de 20% la majoritatea produselor!

De când s-a descoperit electricitatea, iluminatul interior a fost un subiect continuu pentru inventatori. Încă din anul 1959, de când Heinrich Wolfgang Steinel a înfiinţat compania Steinel, a devenit un lider mondial în iluminatul controlat cu lampi cu senzor de miscare .

Fabricate în Germania, Elveţia,Republica Cehia sau românia, produsele realizate de STEINEL sunt apreciate în întreaga lume, datorită funcţionalităţii, fiabilităţii germane, pentru utilizarea lor prietenoasă şi eficientă, dar şi pentru rezistenţa îndelungată.

În România, grupul Steinel activează de 20 ani, având ca şi clienţi companii cu renume, dar şi persoane fizice, care doresc să aibă un iluminat economic, cu un design plăcut ochiului, şi care să reziste mult timp.
Acum la ceas de aniversare, Steinel vine cu o promoţie, o reducere de 20% la senzori de mişcare cu infraroşu şi crepusculari, lămpi cu senzor de interior şi exterior, suflante cu aer cald, etc.

De ce să foloseşti lampa cu senzor de mişcare?

Cu toţii ştim cât de stresant este atunci când primim o factură consistentă la energie electrică. Încercam să ne amintim ce am făcut, cum de am consumat atât, certăm copii şi soţul pentru că mai uită lumina aprinsă, şi lista continuă. Dacă vrem să scăpăm de acest stres lunar, dacă vrem să plătim facturi mai mici, atunci ar trebui să „primim” în casele noastre iluminatul inteligent, cu senzori de mişcare. Nu se instalează greu, iar în caz că nu te descurci ai asistenţă tehnică de la Steinel. Lampile cu senzor au un design care se integrează foarte bine în orice locuinţă şi au o durabilitate mare, de până la 5 ani de funcţionare.
De exemplu, această lampa cu senzor de miscare  se fixează uşor pe un perete exterior, are o suprafaţă de detectare a mişcării de 12 m, raza de acţiune este de 180 grade, şi poate fi cumpărată la un pret foarte fain în această perioadă.

Să ne bucurăm cu toţii de iluminatul inteligent Steinel, ajutând natura să supravieţuiască, prin consumul scăzut de energie electrică şi prin folosirea unor lampi din materiale regenerabile, care au un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *