Extensiile clip-on, parul de rezerva

De când s-au inventat extensii clip-on poţi să afirmi că ai părul tău de rezervă, care-ţi stă la dispoziţie oricând.
Cu un sistem de prindere uşor, care nu agresează părul gazda, extensiile clip-on pot fi aplicate i scoase la domiciliu, dupa dorinta posesoarei, neexistand pericolul de a aluneca de pe cap datorita sistemului securizat de fixare.

În funcţie de volumul lor, extensiile clip-on fac parte din categoriile: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Din prima categorie putem alege 17 nuante fascinante, exista 18 culori dşisponibile la categoria Silver, 18 la Gold şi 18 la ultima categorie.

Referitor la culoare, tin sa precizez ca nuanta aleasa arata exact ca in fotografie si nu vom pati asa cum ni se intampla cand alegem o culoare dintr-un catalog: ne place in prezentare, dar pe capul nostru poate fi un dezastru.
Extensiile din categoria Platinum garanteaza un volum de patru ori mai mare, aspectul 100% natural al parului si extinderea perioadei in care parul isi pastreaza stralucirea si aspectul matasos. Volumul scade in functie de categorie din care fac parte extensiile, asa ca la categoria Gold, extensiile tripleaza volumul parului tau.

Desi extensiile din primele doua categorii dubleaza volumul parului, toate produsele sunt de cea mai buna calitate: calitatea Remy, care inseamna par de la donator, deci 100% natural si aproape virgin din punct de vedere al agresinilor fizice si chimice suportate.

Inainte de alegerea categoriei si a extensiilor este bine sa se discute cu distribuitorii, mai ales ca ofera consiliere gratuita si livrarea gratuita la domiciliu.

In functie de lungimea dorita, extensiile clip-on din prima categorie costa intre 260 si 320 de lei, cele din colectia Silver intre 300 si 345 lei, produsele din categoria Gold au preturi intre 440 ;I 650 lei, iar cele din ultima categorie, cea mai buna, intre 497 si 595 de lei.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *