Creatorul rochiei infinity in asentimentul femeilor

Cine ar fi crezut că poate inventa cineva rochii infinity, elegante şi omnipurtabile la evenimente, dar şi pe stradă? Cu siguranţă că inventatorul acestor piese a fost în asentimentul femeilor care simt nevoia să se reinventeze vestimentar în permanenţă.

Rochia infinity duce caracterul versatil la apogeu. Conceputa initial ca o rochie cu bretele subtiri pentru domnisoarele de onoare, produsul se trasforma intr-o fusta instantaneu, prin detasarea bretelelor. Avand in vedere ca nu este facuta din material lucios si nu are aplicatii care sa se potriveasca numai evenimentelor, utilizarea ei se extinde si la zilele sau serile de vara, cand femeile vor sa apara elegante pe strada.
La randul lor bretelutele pot fi purtate drepte sau incrucisate, sub forma unor funde legate dupa gat, existand 15 feluri distincte de trasformare a rochiei infinity.

Pretul acestei rochii foarte versatile este mai mult decat rezonabil. Cu 110 lei ne putem imbraca diferit, dimineata, la pranz sau seara de 15 ori.
De pilda rochia alba cu buline negre este purtabila in orice moment si usor de asortat. Acelasi lucru se poate afirma despre rochia galbena cu buline bleumarin, care ziua este in ton cu razele solare, iar noaptea lumineaza sau este o trimitere directa la peticele de cer si luminatorii naturali ai boltii ceresti.
Suparator ziua, albastrul electric poate fi inlocuit cu bej, bleu sau animal print, dar culorile vii: rosu, galben, corai, portocaliu se potrivesc tuturor momentelor zilei in sezonul estival.

Tonurile pastelate de crem, lila, somon si turcoaz demonstreaza rafinament cromatic. Nuantele de verde padure sunt omnipurtabile non-stop.
Rochia infinity si-a luat denumirea de la modalitatile infinite de trasformare si combinare, care fac privitorii sa creada ca este vorba despre o imbracaminte noua.
Creatorul rochiilor infinity a fost in asentimentul femeii care nu doreste niciodata sa apara cu aceeasi rochie la evenimente, iar in cazul in care altcineva are o rochie ca a ei, sa dispara 10 minute si sa o trasforme.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *