Cum aleg ce limba straina sa invete copilul meu

O mulţime de parinţi caută locuri în care cei mici pot face cursuri germana copii, cursuri engleza, franceza si asa mai departe. Sunt multi parinti care sunt interesaţi de viitorul copiilor lor şi care ştiu prea bine faptul că o limba straina învăţată de la o vârstă fragedă este foarte benefică pentru buna dezvoltare a celui mic.
Dacă ştii ce limba vrei saă înveţe puiul tău, ia legatura cu cei de la ILSC.ro. La acest Centru de Limbi Straine, copilul tău poate învăţa o limba straina de la specialişti, într-un mediu de învaţare placut. Cursurile sunt adaptate pentru fiecare nivel în parte şi rezultatele nu vor întârzia să apară.
Dacă nu ştii încă la ce curs să îl înscrii, însă vrei să înveţe o limba straina ideal ar fi să alegi o limba straina cât mai des folosită. Pentru cei mici la mare căutare este limba engleza, dar şi limba germana sau franceza. Iniţial, îl înscrii şi vezi cum merge. Dacă nu îi place, te interesezi pentru a vedea cum poţi schimba şi cum poţi opta pentru un alt curs.
Când copilul e mic, sanşele de a-şi alege singur limba favorită sunt mici. Însă, dacă e ceva mai marişor e posibil să spună el ce limba doreşte să înveţe.
Dacă nu te poţi consulta cu el în această privinţă şi vrei să alegi tu, alege, apoi când va creşte, dacă vrea să mai facă şi un alt curs, la ILSC.ro sunt cursuri de limbi straine pentru toate vârstele şi nivelurile.
Parinţii îşi mai şînscriu copiii la cursuri şi în momentul în care ştiu că vor să plece într-o altă ţară. Cei mici pot învaţa foarte uşor o limba straina şi e pacat să nu-ţi ajuţi copilul să se dezvolte şi pe această latură.
Dacă te interesează mai multe detalii, pe site vei găsi cu uşurinţă cursurile disponibile, care sunt conditiile de înscriere, tarifele, dar şi alte informaţii care ţi-ar putea fi de folos.
Da-i şansa copilului tău să înveţe o limba straina cât mai simplu. Cu siguranţă în viitor îi va fi de mare folos şi când va conştientiza acest lucru îţi va mulţumi.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum aleg ce limba straina sa invete copilul meu

  1. Lamiita Petre spune:

    Ar fi ideal ca fiecare sa stim o limba de circulatie internationala, iar daca noi cei mai in varsta, am ratat, ma bucur ca azi, exista din ce in ce mai multi parinti care isi indruma copii in acest sens.

    • nicu.despa spune:

      Da, copii au o şansă în plus faţa de noi, mai ales că copii până la 6 ani au capacitatea de a învăţa foarte repede o limbă străină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *