Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a inchiria o masina de la CezarAutoRent.ro?

Sunt o mulţime de companii care oferă servicii de inchirieri autoturisme şi atunci când ai nevoie e destul de greu să alegi cea mai bună companie, sau una dintre cele mai bune. Posibilitatile sunt multe, companiile serioase sunt multe şi companiile neserioase, multe şi ele.

Cel mai bine e să nu alegi la voia întâmplării, ci să te informezi bine înainte si să iei o decizie bună.
O firma de inchirieri auto de încredere gaseşti pe CezarAutoRent.ro. Cei de la Cezar Auto Rent nu sunt pe piaţă de foarte mulţi ani, însă sunt mult mai serioşi faţă de alte companii care au mulţi ani de experienţă. De aici poţi închiria autoturisme cu sau fara şofer, poţi opta pentru servicii de închirieri pe termen lung şi ai asistenţă rutiera non-stop.

Ca orice companie de inchirieri auto şi cei de aici au anumite condiţii pe care trebuie să le îndeplineşti dacă vrei să le fii client. Iată care sunt cele mai importante:
• Trebuie să ai minim 21 de ani şi permis de conducere de cel puţin 1 an de zile.
• Trebuie să fii de acord să achiţi suma aferentă masinii pe care vrei să o închiriezi. Sumele diferă în funcţie de marca masinii, de numarul de zile pentru care vrei să închiriezi, etc.
• Trebuie să achiţi o garanţie de minim 200 de euro în momentul în care se încheie contractul, suma pe care o vei primi înapoi în momentul ăn care returnezi masina.
• Trebuie să respecţi condiţiile de returnare, mai exact să fii cu masina la ora şi locul stabilit în contract;
• Trebuie să respecţi obligaţiile impuse oricarui client care închiriaza o masina: să conduci cu atenţie, să nu foloseşti autoturismul pentru transport marfă, să nu participi cu el la curse, să nu-l foloseşti pentru a remorca alte vehicule sau remorci, să nu circuli pe drumuri neasfaltate sau forestiere, să foloseşti combustibil de calitate, să nu laşi masina nesupravegheată, etc.

Acestea sunt o parte din regulile pe care trebuie să le respecţi. Dacă vrei să afli mai multe detalii, intră pe site.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a inchiria o masina de la CezarAutoRent.ro?

  1. Intotdeauna companiile de inchirieri auto impun cateva conditii pentru a putea colabora cu clientii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *