15 ani pentru sănătate din plante

Natura, de la începuturile omenirii, ne este un aliat de nădejde în menţinerea sănătăţii. Ne oferă tot ce este necesar, alimente, apă, oxigen, pentru a trăi sănătos, dar şi o mulţime de plante cu un bogat conţinut în minerale şi nutrienţi, cunoscute sub numele de remedii naturale încă din timpul daciei antice. Se spune că natura ne oferă remediu pentru orice tip de suferinţă, doar trebuie să se găsească inteligentul care să le descopere.

Vorbind de plante, remedii şi nu în ultimul rând de tradiţie, amintim de
Dacia Plant care de 15 ani, de când a „născut” pe piaţa din România, a pus sănătatea, tradiţia remediilor naturale şi nu în ultimul rând respectul pentru natură, la loc de cinste. Încă de la începuturi, câţiva tineri ambiţioşi şi dedicaţi muncii lor, au pus bazele unei fabrici care produce şi comercializează suplimente naturiste. Printr-o colaborare fructuoasă cu unii dintre cei mai cunoscuţi fitoterapeuţi, prin examinarea fiecărei plante în parte, pentru ai putea descoperi beneficiile asupra sănătăţii, dar şi prin folosirea plantelor medicinale crescute controlat în culturile proprii, într-un mediu biologic, au reuşit să devină lideri pe piaţa din românia a suplimentelor naturiste.

De ce produse Dacia Plant?
Pentru că îmbină tradiţia cu prezentul, combinându-le până la stadiul de perfecţiune, dând naştere la noi suplimente naturiste eficiente în menţinerea sănătăţii.
Pentru că folosesc plante crescute biologic, fără nici un fel de stimulatori, supravegând continuu evoluţia lor, de la plantarea seminţelor până la recoltarea şi uscarea într-un mediu natural, pentru ca plantele să-şi menţină substanţele bioactive.
Pentru că utilizează tehnologia actuală, monitorizând eficient tot fluxul de producţie într-un mediu steril, cu ajutorul filtrelor Hepa H14, care menţin microrganismele până la 100%.
Nu folosesc conservanţi la nici un produs, utilizând totodată materiale naturale, uşor de ingurgitat şi digerat, pentru incapsularea anumitor produse.
Deţin o gamă largă de produse, de la suplimentele Îngerasul pentru cei mici, pentru sănătatea colonului, a sistemului cardiac, urinar, digestiv, etc,
oferă o mare varietate de produse pentru îngrijirea feminină, numite şi Sublima, Vitamine şi minerale, şi nu în ultimul rând gama de produse BUN DE TOT, cu delicioase dulceţuri, gemuri, sucuri din fructe, preparate după metode tradiţionale, fără coloranţi sau conservanţi.

15 ani pentru sănătate!

Am detaliat în acest articol aceste lucruri, din respect pentru calitatea şi eficacitatea produselor Dacia Plant. Sunt un adept al produselor româneşti, şi benificiez de sănătatea naturală adusă de acest producător.
Şi pentru că 15 ani de respect pentru natură şi sănătate nu sunt deloc puţini, Dacia Plant organizează pe data de 2 iulie, în Piaţa Sfatului din Braşov, un concert aniversar. Printre artiştii care vor urca pe scenă, va fi şi o trupă cu tradiţie în folk-ul românesc, cunoscuta formaţie Phoenix. E vară, e soare, suntem în vacanţă, e timp favorabil pentru un concert aniversar în aer liber, într-un ţinut plin de istorie, sărbătorind un producător ce simte româneşte!
Şi nu uitaţi că în afară de muzică bună, veţi fi recompensaţi de către sărbătorit, aşa cum se cuvine, cu produse bio Dacia Plant.

La mulţi ani Dacia Plant! Să continuaţi ceea ce aţi început acum 15 ani, să ne transmiteţi prin produsele Dacia Plant, tradiţia şi eficacitatea remediilor naturale din plante.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *