Trenduri in materie de verighete care fac ravagii

Moda inelelor cu design-uri inspirate din stilul vintage, din modelele în vogă în epoca Victoriana sau romantică prinde contur, tot mai multe cupluri alegând verighete de lux cu diverse motive. Florile şi alte elemente de natură vegetala precum viţa-de-vie, frunze etc., reprezintă o nouă sursă de inspiraţie şi pentru artiştii bijutieri din fabrica ATCOM.
Multe din bijuteriile create în perioada romantică conţineau detalii repousse, obţinute prin modelarea metalului prin percutare interioară. Perechea de verighete de lux Leia mizează pe trandafirii în relief de pe banda de căsatorie a damei, inelul domnului conţinând aceste decoraţiuni gravate pe interior. Gravarea pe interior a benzilor de nuntă cu nume, iniţiale, mesaje sau data căsătoriei este în ultimă perioadă tot mai frecvent înlocuită cu modele gravate la exterior, evidenţiind dorinţa mirilor de a-şi personaliza verighetele.

Nici inelele ornate cu pietre, diamante sau alte nestemate, nu reprezintă un trend nou. Însă, maiştrii ţintuitori folosesc acum aparate de ultimă generaţie şi lasere performante pentru a monta fiecare pietricică cu o precizie fantastică, astfel încât puteţi fi siguri că acestea nu se vor desprinde de la locul destinat pe banda din aur alb, roz sau galben. Setarea inelului este încă un aspect care poate face diferenţa. La fel ca şi tăietura pietrelor scumpe. O setare bezel sau una tensionata descriu un look mai modern, în timp ce ghearele sunt o variantă mai clasică de prindere a diamantelor, safirelor, smaraldelor, rubinelor, ametistelor sau a pietrelor artificiale – cristalele de zirconiu. Acestea din urmă au o duritate apropiată de cea a diamantelor, dar sunt de o frumuseţe rapitoare şi pretul mai redus le face accesibile pentru un număr mai mare de cumpăratori.

Un alt trend care îşi câştigă popularitatea în special printre cuplurile tinere, îl reprezintă verighetele multicolore, care mizează pe împletirea cromaticii aurului cu tente roz, aur galben şi aur alb. În magazinele noastra, găsiţi cele mai deosebite modele de inele de nuntă cu finisaje premium şi design-uri care reflectă eleganţa, rafinament, o calitate a execuţiei exemplară şi un gust desavarşite.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Trenduri in materie de verighete care fac ravagii

 1. Lamiita Petre spune:

  O data-n viata si pentru toata viata, merita. Sunt superbe, dar cu toate astea, greu de ajuns la ele de orice muritor de rand.

 2. stefania spune:

  Minunate aceste verighete.Dar cam costisitoare parca pentru buzunarele noastre.

 3. Irina Sima spune:

  Sunt absolut superbe verighetele prezentate. Eu in ultima perioada parca nu imi mai place aurul galben sau rosu… am inceput sa prefer aurul alb, platina sau mai aproape de buget… argintul. Dar cand vine vorba de verighete tot aurul e baza. Cand m-am casatorit se grava doar initialele pe interior. Nu am facut asta pe atunci, dar acum chiar ma gandeam ca ar fi frumos sa o personalizez putin si sa o gravez.
  Daca m-as marita maine, chiar mi-as comanda verighete gravate, iar a mea clar si cu pietricele, insa as opta pentru aur alb si as prefera putin mai inguste.
  Neah, dupa atatia ani, parca vrei o schimbare. Si da, daca imi gravez verigheta, imi fac si un tatuaj mic. Eu care nici nu voiam sa aud inainte de asa ceva…

  • nicu.despa spune:

   Da, nu sunt rele deloc preferinţele. Dar tatuajul…….unde va fi plasat? Aurul ca aurul, tatuajul interesează…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *