Masini economice pe care le poti inchiria la pret ieftin in Bucuresti

In parcul nostru rent-a-car, soferii interesati au ocazia sa descopere modele diversificate de masini, de la vehicule 4×4 si masini elegante, pana la minivanuri si automobile economice, caracterizate printr-un consum redus de carburant. Despre segmentul de la urma ne-am propus sa vorbim in cuprinsul acestui articol. Mai intai, vom vedea cui i se adreseaza masinile economice de inchiriat si vom exemplifica prin cateva modele prezente si in parcul nostru de inchirieri auto.

In general, cei care doresc sa conduca o masina economica, au in vedere consumul de combustibil raportandu-se si la numarul de kilometri parcursi. Pentru a acoperi o distanta mare cu bani mai putini, asadar fara prea multe cheltuieli cu benzina, este necesar sa stii cat consuma vehiculul care va intereseaza.

Masinile economice pot fi o buna alternativa si in mediile urbane, unde pornirile si opririle sunt frecvente, din cauza traficului.

Propunerile noastre, atunci cand intentionati sa alegeti o masina de inchiriat economica, vizeaza urmatoarele modele: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Astra, Renault Clio, Ford Focus

Oricare din aceste masini ati alege, va puteti baza pe cele mai bune servicii de rent a car in Bucuresti si aeroportul Otopeni . Masinile noastre sunt echipate conform standardelor moderne, atat privind dotarile exterioare – cu anvelope adecvate anotimpului si iarna, suplimentar cu lanturi, daca este cazul, cat si la interior. La cerere, furnizam gratuity scaune pentru copii. De asemenea, serviciile noastre de Inchirieri masini in Bucuresti si Otopeni include asigurarea Casco, GPS si asistenta non-stop.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *