MananciAcasa.ro – pentru mese delicioase impreuna cu cei dragi

Dacă vrei sa ai mai mult timp pentru tine, familia ta, pasiunile tale, dacă vrei să ai o viaţă echilibrată şi sănătoasă mâncând doar preparate atent gătite, din ingrediente proaspete, comandă mâncare gătită de la MananciAcasa.ro.
Nu, nu e vorba de mâncarea pe care o poţi cumpăra de la orice restaurant cu livrare la domiciliu. Cei de la Mananci Acasa prepară mâncare personalizată pentru tine şi familia ta. Mâncarea de aici e realizată din ingrediente atent alese, sănătoase şi proaspete. Poţi comanda mâncare online în funcţie de restricţiile alimentare pe care le ai sau în funcşie de preferinţe.

Dacă vrei mâncare gătită pentru tine si familia ta, ai nevoie de mâncare gatită la oala. Cei de la Mananci Acasa pot găti pentru tine o mulţime de feluri de mâncare şi ţi le vor livra în oala/tava, astfel încât să te poţi bucura de mese delicioase împreună cu cei dragi.

Pentru că mancarea este realizată exact după preferinţele tale, comanda trebuie făcută din timp. Astfel, dacă dai o comandă până în ora 11.30, ea îţi va fi livrată în aceeaşi zi după ora 18.00. Pentru comenzile facute între orele 11.30 şi 20.00, mancarea va fi livrată a doua zi, după ora 11.00. Pentru comenzile facute după ora 20.00, mancarea va fi livrată a doua zi, după ora 18.00. De ce atât de greu? Pentru că cei de aici fac piata pentru tine şi caută exact ingredientele pe care le doreşti. Ei nu fac dinainte cantităţi mari de mancare şi le livrează apoi dacă cineva comandă. Ei gatesc ceea ce tu doreşti şi o fac bine.

Echipa de bucătari de la Mananci Acasa e formată din bucătari cu exeperienţă, unii lucrând în domeniu de mai bine de 15 ani. Ei vor şti exact ce au de făcut pentru a te bucura de preparate gustoase şi sănătoase.
Felurile de mancare sunt diverse şi pe site poţi vedea informaţii legate de fiecare fel în parte. Astfel vei afla detalii legate de preţuri, ingrediente, cantitaţi, etc.

De aici poţi comanda preparate delicioase din carne de pui, porc, miel, curcan, vita, preparate de post, ciorbe, deserturi şi o mulţime de alte mâncaruri gatite cu gust şi pasiune.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *