De ce e important sa schimbi la timp salteaua

Oamenii cumpără frecvent saltele. Motivele sunt diverse. De multe ori se mută într-o casă nouă şi vor mobilă nouă, alteori salteaua e prea deteriorată şi aşa mai departe.
În cele ce urmează vom vorbi puţin despre motivele care ar trebui să te facă să îţi schimbi la timp salteaua atunci când ea e uzată.

În mod normal, o saltea se schimbă o dată la 7-10 ani. Însă sunt indicii care ar trebui să te facă să-ţi dai seama că e momentul să schimbi salteaua sau că nu foloseşti una potrivită. Dacă salteaua nu mai arată bine, dacă nu dormi bine, dacă simţi arcuri sau alte defecte, cel mai probabil e timpul de o schimbare.
Dacă nu schimbi la timp salteaua în primul rând vei resimţi acest lucru dimineaţa. O saltea prea uzată nu iţi va permite să ai un somn liniştit şi odihnitor. Şi, probabil ştii cum e după o noapte în care nu ai dormit. O saltea uzată care trebuie schimbata te va face să pierzi multe nopţi şi să îţi strici multe dimineţi.

E important sa schimbi salteaua la timp şi pentru a nu avea probleme cu spatele. O saltea prea uzată îţi poate deforma spatele şi poţi avea probleme destul de grave. Pentru a le evita schimbă la timp salteaua. Probleme cu spatele poţi avea şi dacă dormi pe o saltea nepotrivită, fapt pentru care trebuie să o alegi cu grijă.
E important să schimbi salteaua la timp şi pentru faptul că ea adună foarte mult praf, bacterii, acarieni, etc. Depinde aici şi de saltea. Sunt saltele fabricate din materiale care ţin la distanţă acarienii şi bacteriile. Însă, chiar şi aşa, imaginează-ţi cum arată o saltea după ce o foloseşti vreo 7-10 ani. Nu prea bine, nu-i aşa?

Oferă-i saltelei pe care dormi importanţa cuvenită şi nu ignora aspectele esenţiale în alegerea ei. Dacă vrei să ai un somn liniştit şi odihnitor şi o poziţie confortabilă în timpul somnului, caută pe Saltele-Online.ro salteaua ideală pentru tine. Ai aici suficiente modele, deci ai de unde alege.
Eu prefer saltelele cu Memory Foam. Tu?

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *