Dans şi multă distracţie în cadrul evenimentului caritabil We Are One!

Iată că şi anul acesta, evenimentul caritabil  We Are One! ce a devenit o tradiţie în oraşul Cluj, vine să ne cheme la multă mişcare, dans, voie bună şi empatizare cu cei aflaţi în suferinţă, care nu se pot bucura de mişcare, dans şi voie bună pentru că le lipseşte ceva. Acel ceva este sănătatea!

Asociaţia Pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru”
împreună cu instructorii de zumba Ramona Cocut, Hariton Andreea, Anca Dan, Loredana Motioc, Alina Zumba Turda, Zita Acs, Suciu Mara, încearcă prin acest eveniment să adune fonduri , necesare ajutorării copiilor şi tinerilor dependenţi de dializă .

Nu vor lipsi de la eveniment Mishu & Stefan de la Uzina de Dume!

Locul de desfăşurare al evenimentului „We are one-Luptăm pentru viață” va avea loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, într-un cadru bine organizat, oferit gratuit de către primăria şi consiliul local Cluj, chiar de zilele oraşului. A treia zi de sărbătorire a Clujului, duminică de la ora 12.30, puteţi veni, cu sufletul deschis, să faceţi mişcare……dansând, zâmbind……. cântând, şi dacă aveţi posibilitatea…….să donaţi.

Intrarea este liberă, donaţiile putându-se face la faţa locului, la voluntari care vor purta însemnele evenimentului şi care vor avea cutii colecte în mâini. Dacă doriţi să donaţi dar nu aveţi cum ajunge la zumbaton, o puteţi face în contul Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru”

RO 45 BTRL 01301205F94787XX  ,deschis la Banca Transilvania

Ca noutate în cadrul acestui eveniment, va fi prezenţa Golden Party care vor creea atmosferă, mai ales pentru cei mici, cu personajele lor de poveste, cu faimoasele baloane modelatoare, şi un pic de face painting! Se poate merge cu toată familia la zumba!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *