Care sunt atuurile anvelopelor Vredestein T-Trac 2

Prima fabrica Vredestein a fost construită în 1946 în oraşelul olandez, Enschede. Compania a cunoscut o dezvoltare rapidă, ajungând în anii 1960 să distribuie anvelope în aproape 125 de state din lume, iar de când producatorul indian Apollo Tyres Ltd a preluat-o în 2009, succesul său a devenit chiar mai notabil, datorită investiţiilor din ultimii ani în diverse echipamente de producţie. Astfel, întreaga gamă Apollo-Vredestein, care include pe lângă modelele de anvelope pentru turisme, şi cauciucuri pentru camioane şi tractoare, diferite aplicaţii industriale şi agricole, oferă un raport excelent calitate-preţ.

Modelul de anvelope de vară Vredestein T-Trac 2 este destinat echipării de vehicule categoria turisme pe toata perioada sezonului cald, furnizând performanţe deosebite. Se poate afirma că aceste cauciucuri premium sunt eficiente din punct de vedere energetic şi deţin caracteristici care le recomandă pentru sofatul în medii urbane, când pornirile şi opririle sunt mai frecvente. În acelaşi timp, pot fi utilizate şi pentru efectuarea de circuite mai lungi, fară probleme, deoarece oferă şi condiţii optime de siguranţţă şi confort, aspect ce le face cu adevarat universale.

O caracteristică de bază a noilor anvelope Vredestein T-Trac 2 o reprezintă designul profilului benzii de rulare şi compusul din siliciu adăugat cauciucului, o combinaţie perfectă care permite obţinerea unei rezistenţe reduse la rulare.

În ceea ce priveşte nivelul aderenţei, aceste cauciucuri de vară dispun, conform etichetarii europene, de clasa B de eficienta pe carosabile umede, manevrabilitatea şi frânarea pe suprafeţele umede şi uscate fiind una de excepţie.

T-Trac 2 este o noua  generaţie de anvelope pentru turisme care se distinge uşor prin blocurile optimizate ce generează o rezistenţă scazută la rulare, precum cu prin nivelele sporite de tracţiune pe orice suprafaţă. Nervurile centrale sunt astfel dispuse încât să faciliteze un plus de aderenţă pe timp de ploaie. Umerii puternici facilitează o rulare sigură în curbe, alaturi de o foarte bună stabilitate şi un control precis la comenzile date volanului. Şanţurile circumferenţiale adânci, în număr de 3, asigură evacuarea rapidă a apei pentru a diminua pericolul asociat fenomenului de acvaplanare şi pentru a creşte prinderea pe drumurile acoperite cu apă. Şanţurile mici din zona umerilor au fost proiectate pentru reglarea rigidităţii caii de rulare şi contribuie la eliminarea tensiunilor.

Nu este un secret faptul că olandezii de la Vredestein caută să îşi perfecţioneze în permanenţă modelele, punând la dispoziţia clienţilor de pretutindeni anvelope premium performante şi longevive în schimbul unui preţ corect. Compuşii tehnologici de ultimă generaţie utilizaţi de Vredestein asigură o durată lungă de serviciu, emisii reduse de CO2 şi favorizează economisirea de carburant.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *