5 greșeli de printare de evitat la birou

Puțin se știe despre greșelile de printare pe care le comit angajații din birourile de pretutindeni din lume, zilnic. Deși toți par a visa la un birou lipsit de hârtii, compania de cercetare Gartner a constatat, în urma unor studii efectuate, un lucru îngrijorător: cantitatea de hârtie produsă de o firmă obișnuită este de fapt în creștere, anual înregistrându-se o rată cu 25% mai mare. În continuare, vă ilustrăm câteva dintre cele mai mari greșeli de printare pe care firma ta s-ar putea să le facă chiar în acest moment.

  1. Printarea de documente care ar putea fi livrate digital
  • Alte modalități de a trimite documente pot fi mai eficiente; de pildă, via email. Iar o abordare mai organizată ar fi utilizarea unui sistem de administrare a datelor care să vă permită să accesați, trimiteți și gestionați documente cu ajutorul unui dispozitiv modern, reducând necesitatea printării. Acest lucru nu doar că micșorează de reziduri de hârtie și consum de toner inutil, ci totodată simplifică munca. Kyocera vine pe piață cu soluții de printing pentru birou: imprimante și multifuncționale laser monocrom și color, alături de multifuncționale și consumabile originale etc.
  1. Culorile care nu sunt neapărat necesare
  • Înainte de a apăsa pe mouse, întrebați-vă: merită acest document Excel să consumați un toner scump? Ce alternative vă propunem: definiți de la început profile de printare pentru programe precum Excel, Outlook sau chiar restricționați unele profile la printarea alb-negru. Folosind dispozitivele adecvate și direcționând în mod automat anumite tipuri de documente către cel mai potrivit plan de printare puteți economisi considerabil costurile destinate achiziționării de tonere pentru imprimantele laser color.
  1. Evitați stocurile uriașe de coli în format A3 dacă nu aveți nevoie!
  • Dacă este un lucru obișnuit, la ordinea zilei, să printați un volum mare, evitați să vă orientați către formatele A3. Mai bine de 95% din paginile pe care doriți să le scoateți la imprimantă sunt A4. Noile serii de imprimante Kyocera sunt acum mai avantajoase din punct de vedere al reducerii de emisii poluante C02.
  1. Printarea pe o singură față
  • Evitați să mai printați doar pe o singură față. Vă sfătuim să setați din start, ca opțiune default, printarea de tip duplex.
  1. Este un fapt demonstrat că multe pagini printate ajung direct la gunoi, din varii motive.
  • Majoritatea se datoreaza lipsei de atenție și strecurării unor greșeli în conținut sau de încadrare etc.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *