La MAM Bricolaj îmi voi face biroul de care am nevoie

Dorinţa de modernizare, de evoluţie în societate, de a ne creea condiţii cât de cât optime pentru supravieţuire, le avem cu toţii, dar vă întreb şi pe voi, oare câţi din noi „punem osul la treabă”? Câţi suntem cei care consideră bricolajul o metodă eficientă de a reamenaja singuri o locuinţă sau o mobilă?

Până nu demult, fiind la primii paşi bricolajul în România, era greu de procurat toate sculele şi materialele de care aveai nevoie pentru a repara o mobilă sau chiar să poţi face una nouă, dar acum în anul 2017 s-a dezvoltat o piaţă online cu peste 130 de producători şi distribuitori , care ne pun la dispoziţie
tot felul de materiale şi scule.

Doar că la MAM Bricolaj  am găsit mult mai mult. În afară de multe chestii, care erau greu de găsit acum câţiva ani, cum ar fi balamalele, picioare dulap, mânere, etc, sunt disponibile multe tutoriale video din care poţi să înveţi să faci multe lucruri utile în casă. O masă, un corp suspendat în bucătărie, cum să repari un corp de mobilă, să montezi placa de rigips sau să dai un gled……şi lista e foarte vastă.

Eu mă gândeam, dar fără a pune şi în practică, că mi-ar prinde bine un corp de mobilier, colţar, cu câteva rafturi în partea de sus a blatului, iar deasupra rafturilor un suport pentru tv şi radio. Am o mulţime de cărţi, documente, cd-uri inscripţionate şi blanck-uri, tot felul de cabluri care nu îşi mai găsesc locul, şi cred că acest raft mi-ar uşura, şi ordona cumva, căutarea lor atunci când am nevoie de ele. Nu ştiu de unde să încep şi unde să termin acest mic proiect, ce materiale şi în ce mod să le asamblez, dar am o soluţie la îndemână.

Echipa de experţi de la MAM Bricolaj ne poate ajuta să facem orice fel de mobilă. Doar e necesar să spunem ce dorim, dimensiunile, culoarea, ce materiale preferăm şi ce formă să aibă în final, iar ei le pregătesc până la cel mai mic detaliu, şi le trimit la domiciliul nostru. Doar va trebui să le montezi, acest lucru nu îţi va răpi din timp decât foarte puţin. Sunt toate bine dimensionate, fin şlefuite, pregătită fiecare componentă să fie montată acolo unde îi este locul.

Dar dacă vrei să faci mai mult, să înveţi să confecţionezi acasă, singur, o masă, un dulap sau orice altceva, poţi să mergi la Şcoala de mobilă din cadrul MAM Bricolaj, unde începând cu data de 5 mai al acestui an, în fiecare joi timp de trei luni, vei putea afla tainele bricolajului. Înveţi cum să alegi plăcile pentru montat, şuruburile pentru îmbinat, ce şurubelniţă şi ce ciocan să foloseşti, cum să măsori totul exact, chituirea şi lăcuirea, şlefuirea produsului final, lucruri utile oricăruia dintre noi, atunci când vrei să faci modificări în casă.

Vizionează videoclipul următor, ca să vezi cum se parcurge o lecţie în Şcoala de mobilă de la MAM Bricolaj

Acum vă întreb,după ce aţi văzut filmul de mai sus:
Ce credeţi, aţi reuşi să construiţi sau să reparaţi ceva în casă, fără sfatul unor oameni pricepuţi? Eu unul nu risc să stric materiale……..şi degete!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la La MAM Bricolaj îmi voi face biroul de care am nevoie

  1. Lamiita Petre spune:

    Daca as fi mai putincioasa si as locui in Bucuresti, mi-ar placea chiar eu sa urmez un astfel de curs. Am ceva predilectii in acest sens.

  2. Cred ca un astfel de curs i-ar fi util si varului meu. De curand a devenit tatic si i-a trebuit o zi intreaga sa monteze un amarat de patut. Altii il fabricau in atatea ore si el abia a pus suruburile cap la cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *