Alegerea buchetului de flori

Chiar dacă la prima vedere oferirea unui buchet de flori reprezintă o activitate banală, ce nu necesită depunerea unui mare efort, realitatea este total diferită. De ce? Pentru că până să ajungi în situaţia în care trebuie să oferi buchetul de flori trebuie mai întâi să achiziţionezi respectivul buchet de flori.


Ce este atât de greu să achiziţionezi un buchet de flori având în vedere că poti comanda online flori si buchete, nu-i aşa? Ei bine, alegerea buchetului de flori reprezintă din punctul meu de vedere una dintre activităţile careia trebuie să îi acorzi o importanţă mai deosebită. De ce? Deoarece de modul in care alegi buchetul de flori pe care o sa il oferi depinde daca o sa reusesti ori nu sa impresionezi persoana careia ii oferi buchetul de flori. Pentru ca scopul sa fie atins 100% iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi buchetul de flori pe care vrei sa il oferi persoanei dragi din viata ta:

– Chiar daca orice floare este frumoasa, buchetul de flori pe care il oferi trebuie sa fie compus doar din florile indragite de catre persoana careia ii oferi buchetul de flori. In cazul in care nu stii care sunt acestea incearca pe cat posibil sa afli raspunsul la aceasta intrebare. Daca nu reusesti acest lucru mergi pe mana trandafirilor deoarece acestia sunt indragiti de catre marea majoritate a reprezentantelor sexului frumos.

– Alegerea culorii florilor pe care le oferi reprezinta un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont pentru ca prin intermediul culorii florilor pot fi transmise anumite mesaje. De exemplu, in cazul in care buchetul de flori este oferit unei persoane iubite culoarea pe care o au florile oferite trebuie sa fie rosie pentru ca aceasta culoare simbolizeaza printre altele pasiunea si intensitatea iubirii.

– Modul in care este aranjat buchetul de flori pe care vrei sa il achizitionezi este un alt criteriu de care nu ai cum sa nu tii cont in cazul in care chiar vrei sa impresionezi persoana careia ii oferi buchetul de flori. Chiar daca atractia principala a buchetului de flori trebuie sa fie florile din interiorul acestuia, modul in care sunt aranjate florile trebuie sa fie pe masura frumusetii emanate de florile ce alcatuiesc buchetul.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Alegerea buchetului de flori

  1. Lamiita Petre spune:

    Sunt superbe aranjamentele, trebuie sa ai un simt estetic bine dezvoltat ca sa le faci.

  2. cel mai important este ca buchetele sa fie facute din flori foarte proaspete. Eu am avut un buchet castigat pe acest site si am fost surprinsa de faptul ca buchetul arata 1:1 cu cel de pe site. Nu toate florariile ofera asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *