Ştii de unde poţi să cumperi o saltea confortabilă? Iată recomandarea mea

Stăteam astăzi şi priveam cu supărare cum toate au început să se strice. Mai zilele trecute biroul, acum şi scaunul pe care mă aşezam la birou, patul scârţâie din toate încheieturile, iar de salteaua ce stă aşezată pe el ce să vă spun……Are denivelări şi e puţin găurită. E adevărat că are jumătate din vârsta mea, dar putea să mai supravieţuiască şi ea măcar vreun an. Cam multă cheltuială, nu?

Mi-am scos toţi bănuţii de la saltea, şi împreună cu fratele am răscolit toate magazinele de profil din zona în care locuiesc, dar şi de prin oraşele vecine. Rezultatul…..a fost unul dezastruos. Nu tu scaune confortabile, saltelele erau foarte scumpe şi fără prea mult confort. Ba chiar am mai şi pierdut şi două zile umblând prin tot felul de magazine. Nu sunt eu foarte pretenţios, dar când vine vorba de locul unde mă odihnesc, sau acolo unde stau ore în şir, adică pe scaunul de la birou, atunci lucrurile se schimbă. Că doar nu degeaba se spune că salteaua şi perna confortabilă fac să ai un somn liniştit şi odihnitor, nu?

Dar acum haideţi să vedeţi cum voi rezolva această situaţie! Ştiţi, eu de obicei când vroiam să îmi cumpăr ceva, făceam comandă online. Am cumpărat şi electronice, şi cameră video, îmbrăcaminte şi chiar produse alimentare neperisabile. Numai că acum vroiam să probez lucrurile care le cumpăram. Negăsind ceea ce căutam, mi-am îndreptat atenţia către magazinele online. Ofertele la saltele este foarte vastă, dar salteaua pe care o vroiam am găsit-o pe Saltele-online.ro. Este de ultimă generaţie, dacă îi pot spune aşa, care protejează coloana, iar materialul cu care este acoperită salteaua a fost tratată cu fibre de argint, pentru o protecţie sanitară eficientă. Acum, toate ca toate, dar noi românii, atunci când facem cumpărături ne uităm mai ales la preţuri. Din punct de vedere al preţurilor, calităţii şi diversitaţii produselor, vă recomand să vizitaţi Saltele-online.ro.

Poţi amenaja un pat să fie confortabil, doar din câteva click-uri. Au peste 30 de tipuri de saltele, cu gel, memory foam sau latey, cu microarcuri, şi chiar saltele clasice, aşa că ar fi imposibil să nu găseşti salteaua care să se potrivească preferinţelor noastre. Iar în caz că nu ştii ce şi cât ar trebui să cumperi, poţi să ceri ajutorul echipei de vânzări! În funcţie de cerinţele noastre vor prezenta ce se potriveşte cel mai bine dormitorului nostru. Pe lângă saltea se poate achiziţiona şi o lenjerie, perne, o pilotă super faină, sau dacă ai copilaşi, o saltea care să fie confortabilă şi pentru cel mic.

 

 

 

 

 

 

 

Dar după cum vă spuneam la începutul acestui articol, şi scaunul de birou trebuie schimbat. L-aş da la reparat, dar este o vorbă de prin zona noastră care spune că „nu faci din c….. bici şi să şi pocnească”! Am primit o recomandare de la un prieten care a cumpărat un astfel de scaun birou din shop-ul Scaune-online.ro. În urma studierii ofertei şi a preţurilor, redirecţionez recomandarea către cei interesaţi. Cum să nu fii atras de aşa ofertă? Şi vă întreb, unde aţi mai văzut să aibă într-un singur loc scaune de birou, pentru bucătărie, tapiţate sau simple, pentru lucrul la birou, pentru bar şi chiar scaune pentru relaxare? Preţurile sunt foarte ok,, de exemplu poţi să cumperi un scaun de birou cu doar 200 lei. Dacă nu găseşti ce cauţi, poţi să comanzi un scaun , iar acesta va fi construit după preferinţele clientului……în maxim 14 zile.

La ambele magazine, prezentate mai sus, au perioadă de retur al produsului cumpărat. În caz că nu corespunde, comanda poate fi returnată în termen de 14 zile. Un alt beneficiu al acestor magazine, este perioada de livrare. Se livrează prin serviciul de curierat în maxim 48 de ore pentru produsele din stoc, iar dacă nu poţi recepţiona comanda în zilele lucrătoare, o poţi face sâmbăta sau duminica. Mulţi cred că v-aţi lovit de problema întoarcerii coletului, deoarece aţi fost plecat de la domiciliu.

Sper că nu v-am plictisit prea mult, dar am zis că trebuie să ştie toţi vizitatorii despre aceste două site-uri. O bună recomandare este binevenită oricând, nu? Mi-am propus că ori de câte ori voi avea o părere bună despre un site sau despre un produs, o voi face publică, că doar aşa se va putea extinde comerţul online de bună calitate. Şi doar aşa vom putea face pe unii comercianţi online să nu mai vândă produse defecte, incomplete, sau incompatibile cu descrierea afişată.
„Clientul lor…..stăpânul lor”…..ca să închei cu o afirmaţie de multe ori uitată.

 

Sursa foto-saltele-online.ro şi scaune-online.ro

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *