Să aveţi cu toţii sărbători pline de bucurie!

Şi iată că a mai trecut un an, au sosit sărbătorile, cu toţii suntem intraţi în febra tradiţiilor de iarnă. Mai cu bune, mai cu rele, cu evenimente sociale şi politice, care ne ocupă creierul în fiecare zi, cu neajunsuri de care ne lovim cu toţii, primim cu drag sfârşitul de an.

La fiecare casă se fac pregătiri, aşa cum e tradiţia românească, se coace cozonacul, se fac cârnaţii, chişca, plăcintele şi alte bunătăţi, bradul se împodobeşte, dar nu se uită de repetiţia de colinde. Nu există zonă din ţară în care să nu se vestească naşterea Domnului. Cu mic cu mare, în seara de Crăciun, merg să vestească vecinilor, familiei, prietenilor, tuturor oamenilor, această mare sărbătoare.

Eu nu o să pot merge la fiecare să vă colind, căci lista prietenilor este destul de mare, dar o să vă doresc prin intermediul acestui articol, să aveţi bucurie în suflet, un sfârşit şi un un nou an cu sănătate şi multe împliniri, să vă bucuraţi de tot ce este frumos în viaţă!

Ţin să transmit, cu direcţie exactă, calde urări lui:
dragii prietene Maria Călin, alias Copacul cu vise.ro,
lui Laura, visătoarea din Fărîme din suflet. wordpress.com,
Cristina Dragomir, scriitorul din Caietul-Cristinei.ro,
Lămâiţa, magia din Viata in culori.eu,
lui Ioana, armonia din Ioanaradu.com,
Marius, „stăpânul” din Blogatu.ro,
lui Traian, meşterul cu suflet mare din Uriesblog.ro,
bloggerilor de pe Blog Awards.ro şi Superblog.ro,
cât şi tuturor celor ce mă cunoaşteţi, sau mă citiţi în mediul virtual. Nu o să omit să trimit urări sincere şi către dl
Emanuel Ungureanu cel care ma ajutat anul acesta să repar un pic din sănătatea mea şubredă,şi tuturor membrilor şi voluntarilor Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru”.

Dacă nu pot colinda la uşa voastră, las mai jos câteva colinde cântate cu drag pentru voi toţi! Nu este ea profesionistă nici filmarea, nici colinda, dar este din suflet pentru suflete.

Să ne auzim cu bine, şi sănătoşi, şi anul viitor!

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Să aveţi cu toţii sărbători pline de bucurie!

 1. Lamiita Petre spune:

  Stii ca esti cel mai grozav colindator care m-a colindat cel mai frumos pana acum? Te-am primit cu drag si mi-a facut placere ca vocea ta curata sa rasune in casa mea. Multumesc Nicu, sa ai parte de bucuria luminii in suflet, sa-ti fie viata frumosa si sa ai un an mult mai bun ca pana acum. Sarbatori cu bine!

  • nicu.despa spune:

   Mă bucur că ţi-a plăcut colinda mea. Nu sunt eu cel mai cel, dar atât am reuşit în câteva luni. Sănătate şi ţie!

 2. Traian spune:

  Bloggerul și prietenul tău Traian Urieș îți mulțumește că ai fost elful lui anul acesta, îți mulțumește că exiști și mai ales pentru că ai dat dovadă de român căruia îi pasă de ceilalți. Să trăiești mult, bine, sănătos și să dovedești cât mai multor oameni ce înseamnă să-ți pese și să fi puternic. Datorită și bunăvoinței tale unii sunt mai fericiți anul acesta. Sărbători Fericite

  • nicu.despa spune:

   Mulţumesc Traian pentru cuvintele frumoase! Oricând voi fi ajutorul tău, sau al oricărui mi-l va cere. Să fim cu toţii alături de ai noştri semeni!

 3. Laura spune:

  SNicu, Dumnezeu sa iti dea putere in credintă, sanatate si imi doresc sa ne auzim cu bine si la anul. Sa fii bine, om bun,iti ureaza visatoarea farama de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *