Reîntinerire prin metode noninvazive de modelare corporala

De multe ori am auzit că aspectul exterior este o reflectare a interiorului , a sufletului. Dar ce facem atunci când înaintăm în vârstă iar aspectul exterior se modifică vizibil? Acest lucru nu înseamnă că se modifică în vreun fel şi starea sufletească. Doar că de multe ori când ne uităm în oglindă vedem că apar ridurile şi vergeturile, şi ne cam pierdem încrederea în sine. Chiar şi nouă bărbaţilor ni se întâmplă aceste lucruri după vârsta de 40 de ani!

Gândiţi-vă cât de plăcut este ochiului să vezi o femeie cu o piele netedă şi catifelată, cu forme voluptuoase, cu un posterior pe care doar în filme îl vezi? Acum, pentru că ştiinţa avansează, au fost descoperite tratamente revoluţionare pentru modelare corporală. Da, ştiu că o să spuneţi că sunt tratamente de lux, accesate doar de vedete, dar eu va zic că nu este aşa. În cadrul salonului de înfrumuseţare Mirrors Beauty Salon, o puteţi descoperi pe Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti care cunoaşte secretul tinereţii fără bătrâneţe, şi în scurt timp vă veţi putea bucura din nou de un aspect luminos şi apetisant.

cover-fb-1jpg-768x239
Un lucru trebuie să îl prezint! Nu am ştiut că se fac tratamente pentru înfrumuseţare utilizându-se propriile celule. Mai citisem eu despre noile metode de înfrumuseţare, dar nu despre  terapia vampir – Dracula

Terapia vampir, sau dracula,aşa cum mai este numită, foloseşte trombocitele din propriul sânge pentru a stimula creşterea ţesuturilor. Trombocitele con.in un factor de crestere derivat plachetar, care stimulează producţia de colagen şi cheratină, ajutând la proliferarea fibrelor musculare netede, a peretelui vascular şi a ţesutului capilar, favorizând totodată şi vindecarea rănilor. Colagenul şi cheratina formează un strat protector pentru a menţine pielea sănătoasă.

prp10

Această terapie se poate spune că este un tratament natural, deoarece nu foloseşte alţi factori externi, care ar putea modifica compoziţia. Doar se recoltează o cantitate mică de sânge, se pune într-un aparat, se separă serul şi plasma din sânge, iar pe urmă se injectează plasma în zona în care se doreşte refacerea structurii pielii. Această procedură durează aproximativ 60 minunte, un timp decent având în vedere efectele. Să nu credeţi că o să doară, deoarece, aşa cum spune dr. Cristina Bejan, se va folosi o cremă anestezică pentru a face această intervenţie cât mai plăcută. Ne mai spune doamna doctor că pe urmă ar fi bine să ne ferim până la vindecare de razele soarelui, şi să fie păstrată pielea curată pentru a evita orice sursă de infecţie. Pentru rezultate optime se recomandă 2 sau 3 tratamente.

Terapia vampir poate fi folosită nu doar pentru întinerirea feţei, ci şi a gâtului, decolteului, a mâinilor şi picioarelor, pe orice zone a corpului. Dar ce ne facem atunci când suntem puţin, sau mai mult, plinuţi? Reântinerim pielea dar ţesuturile adipoase rămân, nu? Majoritatea dintre noi avem o zonă în care grăsimea persistă oricât de multe exerciţii am face şi indiferent de ce regim dietetic am ţine. Am văzut că se apelează foarte mult la liposubţie, fără a lua în considerare celelalte tratamente. Un exemplu bun de luat în seamă, care se efectuează şi în cadrul Mirrors Beauty Salon, este  slabire cu criolipoliza.

criolipoliza4
Este o procedură noninvazivă care îngheaţă ţesuturile adipoase în exces, urmând ca într-un timp relativ scurt, să fie eliminate de organism. Cred că şi voi vă întrebaţi, ca şi mine de exemplu, cum funcţionează acest tratament, şi cât de dureros este. Nu este deloc dureros deoarece se folosesc geluri pentru protecţie, iar perioada în care ţesuturile adipoase îngheţate mor, este de aproximativ 2 luni, urmând ca sistemul imunitar să producă enzime care vor dezmembra aceste ţesuturi, iar în cele din urmă organismul le va îndepărta. Beneficiile demne de remarcat sunt: odată îndepărtat ţesutul adipos prin îngheţare, nu se va mai forma un alt ţesut gras în acelaşi loc.
Nu este un tratament ce impune repaus de la activităţile zilnice si nu are nici un efect secundar care să afecteze în vreun fel sănătatea.

V-am prezentat doar două dintre metodele de modelare corporală , care ar fi de folos tuturor celor ce vor să aibă un aspect de invidiat. În cadrul salonului se mai pot face diferite şedinţe de masaj manual, reflexoterapie, masaj bioenergoterapeutic, psihoterapie, şedinţe de astrologie, etc. Sunt studii făcute pe toate aceste terapii noninvazive, care precizează faptul că cei ce fac masaj, reflexoterapie şi acceptă tehnicile de întinerire, au o stare psihică foarte bună, dar şi o stare de sănătate impecabilă.

Să profităm de metodele de modelare corporală pentru a fi mereu tânăr(ă)!

 

Sursa foto-medicinaestetica-corporala-faciala.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Reîntinerire prin metode noninvazive de modelare corporala

  1. sa bage la cap si domnii sa nu ar strica sa le cumpere iubitelor sau sotiilor niste vouchere pentru un astfel de centru. Sigur ar fi un cadou frumos si apreciat. Doamnelor le place la infrumusetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *