Organica.ro, sursa cosmeticelor bio

organica-logo-1480966529

Astăzi am să vă spun care e secretul menţinerii sănătăţii! Nu sunt eu vreun savant sau un cititor în stele, dar ştiu că am folosit remedii bio  care mi-au fost, şi îmi sunt, de mare ajutor în menţinerea sănătăţii. De mic copil am fost sfătuit de bunici şi de către părinţi să folosesc doar produse naturale, crescute în mediul lor biologic, fără adaosuri chimice. Îmi amintesc că toată vara adunam plante de pe dealurile din apropierea casei , din care bunica făcea tot felul de creme pentru mâini, cu gălbenele şi muşeţel pentru faţă, şi un fel de gel cu care ne dădeam pe păr. Să fi văzut ce piele fină, şi ce păr bogat avea bunica! De când timpurile s-au schimbat, am cam uitat de acele produse cosmetice făcute în casă.

Acum am devenit comozi, nu mai mergem după plante în natură, ci mergem la farmacie să cumpărăm cosmetice. Oferta este foarte bogată, însă uităm un singur lucru: că în compoziţia acestora sunt folosite o mulţime de compuşi chimici, pentru că altfel nu ar rezista multă vreme.
Nu ne gândim măcar o secundă că tot ce este dat pe piele, ajunge în sistemul vascular. Pielea este cel mai mare organ al omului, care are capacitatea de a proteja organismul de factorii externi, dar asimilează toate substanţele care îi sunt „dăruite” de către noi. Toate substanţele conţinute de o cremă, un şampon sau de un balsam, ajung în sânge, şi de acolo încep să vină problemele de sănătate.

b54fb3c16816d35c10dd3a749dbc69dc80b40e3d_greenpeopl1e

După cum v-am mai spus, până acum foloseam ceaiuri şi tinctiuri din plantele adunate de toată familia, dar de când bunica a plecat departe de noi, nu a avut cine mai face acele cremuri binefăcătoare. Avea ea un secret care nu am reuşit niciunul dintre noi să îl descoperim. Am tot căutat, am testat o mulţime de produse cosmetice, dar nu a fost nimic asemănător. Dar de curând am aflat că s-a lansat Organica.ro, un magazin online ce comercializează produse cosmetice certificate bio. Nu mică mi-a fost surprinderea atunci când am răsfoit prin lista de produse, să descopăr că, chiar de la lansare să aibă discount de 15% la tot ce vei dori să cumperi în luna decembrie.

Chiar dacă este la început de drum, are o gamă variată de produse bio cosmetice pentru corp dintre care am ales şi eu o cremă de mâini cu muşeţel şi măceş, şi unt de corp pentru hidratare. Am pielea cam uscată, şi cred că din cauza asta mi se fac aşchii la degete, iar lucrul care mă împiedică să folosesc alt fel de creme hidratante, neatestate bio, este interdicţia dată de medic. Nu îmi este permis să mai folosesc alimente sau orice fel de produse care au în componenţă produşi chimici.

1703859577cc6ae2a0c7a71b14282dde81e94c83_odylique

De ce e bine să folosim produse cosmetice bio?

Pielea poate absorbi până la 60% din produsele cosmetice pe care le folosim. Ca urmare, utilizarea produselor cosmetice convenţionale, duce la acumularea de substanţe chimice în organism. Acest lucru poate duce la dezvoltarea a numeroase boli. Pentru a evita acest inconvenient, trebuie să folosim doar produse care au ingrediente crescute în mediul lor natural, fără a folosi conservanţi chimici la prepararea lor. Folosind bio cosmetice evităm acumularea de produşi toxici în organism.

Şi dacă e să facem o legătură cu natura, produsele bio ajută la conservarea mediului înconjurător. Folosind doar ingrediente crescute în mediul natural, fără stimulatori de creştere, se păstrează biodiversitatea şi echilibrul natural al ecosistemului.

În natură se găsesc o gamă largă de ingrediente, dacă le pot numi aşa. Orice ingredient, fie că este vorba de plante sau minerale, au proprietăţi individuale. Această diversitate naturala poate dărui omului contemporan o gamă largă de produse cosmetice eficiente şi sănătoase.

Dacă sunteţi, precum sunt şi eu, adepta(ul) unei vieţi sănătoase, şi doriţi să folosiţi bio cosmetice de încredere, mergeţi pe Organica.ro, sursa cosmeticelor naturale. Aici puteţi găsi de la bio cosmetice pentru corp, pentru ten, chiar şi pentru cei mici, deodorante, detergenţi şi remedii, toate sub marca bio!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Organica.ro, sursa cosmeticelor bio

  1. eu sunt fan produse bio. O sa arunc si eu un ochi sa vad ce oferte au la produsele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *