Huse de salvare pentru toate tipurile de telefoane

Telefonul cel util, loial și deștept stătea inert pe masă. Se blocase? Își dăduse ultima suflare? Cine putea ști? Fata plângea în hohote că a neglijat să-i cumpere și lui o folie de protecție și o husă de salvare. Acum ar fi trăit, ar fi trăit!

Accesoriile există ca să prelungească viața telefoanelor, să le salveze de praf, umezeală și șocuri. Dacă nu ar fi știut asta, nu s-ar fi simțit vinovată, dar își amintește cum cea mai bună prietenă a luat-o de mână și a condus-o prin magazinul Brand GSM Accesories. Husele erau frumos rânduite, după telefonul pe care urmau să-l îmbrace, preț, culoare și materialul din care erau confecționate.

Huse iPhone 7 sau cei 76 de salvatori
Cu ochii minții revede echipa de 76 de produse care i-ar fi putut salva telefonul care i-a căzut din buzunarul spart de la spatele pantalonilor, pe gresie. A auzit zgomotul strident, țopătul lui ascuțit, iar lovitura se pare că i-a fost fatală. De-ar fi fost la prima abatere, nu era așa de grav, dar acum își amințește cum nu a vrut să cumpere huse iPhone 7 plus nici telefonului care l-a avut înainte. Pe acesta l-a scăpat pe trecerea de pietoni, iar când a vrut să se-ntoarcă să-l recupereze, roțile mașinilor trecuseră déjà cu toată greutatea peste fața lui…

Ignorarea sfatului cel rău
Acum își amintește ce fericită a fost cea mai bună prietenă, când i-a ignorant sfatul cel rău. Când s-a oprit în fața unor huse iPhone 6 cu intenția de a-și îmbrăca telefonul, a tras-o cu toată puterea spunându-i că mai bin ear bea o cafea cu lapte pe terasă…Pentru că amica nu s-a conformat, prietenia lor nu s-a stricat, iar telefonul acesteia trăiește. Costa așa de mult o husă pentru telefon? A pierdut pentru că nu a avut pic de înțelegere.

Din greșeli învață omul
Cum a greși este omenește și a corecta erorile aproape dumnezeiește, s-a gândit să nu mai lase nicio prietenă în pace până nu-și asigură telefonul cu o husă. 76 de posibilități i-au stat la dispoziție, dar le-a dat cu piciorul, acum va pleda pentru echiparea telefoanelor cu huse de salvare. Aceste huse iPhone 6 Plus îi vor folosi mamei, care este și cea mai bună prietenă a sa. Mai bin ear face o listă cu toate persoanele apropiate și dragi care posedă un astfel de telefon și le-ar recomanda personal, să nu treacă prin durerea unei pierderi atât de dureroase ca ea! Unde va ajunge telefonul ei? Va putea recupera fotografiile, datele importante din agendă și contactele?

206 modele de huse iPhone SE își exprimă și acum dorința de a salva telefoanele de acest tip din țară. Toate exponatele acestea stau mărturie că nenorocirea putea fi evitată, cu o investiție minimă! Valoarea material și sentimental a telefonului a fost anulată de imprudență. Noi trebuie să ne protejăm singuri bunurile pentru care am muncit din greu, altfel lacrimile târzii nu vor mai putea repara nimic.
Să pot da timpul înapoi, nu aș ieși dintr-un magazine de accesorii fără o husă pentru telefon și fără o folie protectoare!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Huse de salvare pentru toate tipurile de telefoane

  1. Lamiita Petre spune:

    Adevarul e ca te-ar durea la ficati ca dintr-o neglijenta ca asta sa strici un telefon mai mult sau mai putin scump. Cum majoritatea nici usa la baie nu o deschid fara telefon,( stiu eu pe unii) :)) cred ca e necesar sa il protejeze

  2. ii aud pe unii, dupa ce isi cumpara telefoane de mii de lei, ca o husa e prea scumpa. Imi vine sa ii bat, zau asa! Adica ai bani de telefon si nu-ti permiti o amarata de husa? Daca o sa isi sparga smartfoanele o sa spun ca n-au avut noroc in viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *