Ce rol au antrenamentele făcute cu un antrenor personal?

Sunt de felul meu un voiajor şi timpul este cel mai preţios lucru. Cred că, cu toţii suferim de acest impediment. Ne stresăm, alergăm zi de zi…..dar nu ştim unde vrem să ajungem, suntem roboţii propriei vieţi. Uităm însă un lucru foarte important: sănătatea. Vedem din ce în ce mai mulţi obezi, bolnavi cardiaci, oameni care ar da orice pentru o viaţă normală.

Dar oare câţi dintre noi îşi face timp să meargă la sala de fitness? Să facă antrenament cu antrenor personal
care să ne ajute să scăpăm de kilogramele în plus, să tonifiem musculatura, şi să devenim prin aceste lucruri mai frumoşi în interior(sufleteşte) dar şi exterior. Cu mulţi ani în urmă doar vedetele şi oamenii cu o stare financiară bună puteau să beneficieze de antrenamente cu antrenori personali, dar acum nu se mai pune în discuţie această diferenţă. Din ce în ce mai mulţi oameni, fie copii sau adolescenţi, tineri sau vârstnici, pot să beneficieze de această evaluare si monitorizare corporala saptamanala.

Eu nu am fost niciodată la sală, dar niciodată nu e târziu. Aş vrea să vă povestesc în câteva cuvinte de ceea ce poate face un antrenor personal. Am cunoscut-o acum 9 ani pe Gina, o doamnă din Bucureşti, plină de viaţă, visătoare şi cu speranţe spre viitor. Doar un lucru o întrista: kilogramele în plus. Spunea că a ţinut tot felul de regimuri dietetice, a luat medicamente, dar fără nici un efect. Ce era mai dificil, spune ea, e că începuse să obosească, să respire deficitar, şi multe alte efecte nedorite. De vreo 4 ani nu ne-am mai văzut, doar conversaţii la telefon, şi acestea destul de rare. Surpriza a fost enormă când ne-am întâlnit pe malul mării în vacanţă. Nu am ştiut că este acolo. Stăteam la o terasă cu câţiva prieteni şi am văzut că se aşează la o altă masă, o doamnă la 35-38 de ani, foarte prezentabilă. Am recunoscut-o, e adevărat că destul de greu, era Gina. Numai că arăta beton faţă de cum o ştiam. Vă daţi seama care a fost prima mea reacţie? Ce bine arăţi! Cum ai reuşit să slăbeşti aşa de mult?

A început să povestească lupta ei cu kilogramele în plus……până a găsit un antrenor personal in Bucurestil
la centrul de remodelare corporală Salus, care a ajutat-o să scape de surplusuri, să îşi tonifieze musculatura, prin exerciţii fizice regulate şi corecte. Mişcările care le-a făcut, poziţionarea în timpul antrenamentului, grupele de muşchi solicitate, monitorizarea ritmului cardiac, regimul alimentar care trebuie respectat, acestea erau pentru mine nişte informaţii foarte utile, şi le-am memorat pentru a le transmite mai departe.

Am să punctez câteva din beneficiile unui antrenament cu antrenor personal:

– îmbunătăţirea stării de sănătate
Un antrenament asistat de un profesionist te va ajuta să îmbunătăţeşti sănătatea cardiovasculară, flexibilitatea, rezistenta, echilibrul şi coordonarea, prin monitorizarea zilnică a progresului.

– menţinerea unei greutăţi normale
Un antrenor personal calificat poate fixa programe sigure care vor ajuta la reducerea grăsimii corporale,monitorizând scăderea în greutate, remodelare corporală şi tonifiere musculară.

– Antrenament corect
Antrenorul te va învăţa modul corect de a utiliza echipamentul şi tehnici de menţinere a activitaţii cardiovasculare într-un ritm normal.

– rezultate maxime
Obţii rezultate foarte bune în timp scurt, cu un program conceput special pentru tine.

– dezvoltare personală
Antrenorul personal te poate ajuta să descoperi noi perspective pe care nu ţi-ai dat seama că le poţi dezvolta.

– Program în funţie de activităţile tale
Cu un antrenor personal poţi să alegi programul cel mai potrivit pentru tine, în funcţie de cum mergi la job, de câte ori pe săptămână poţi veni la sală, şi multe alte lucruri care se stabilesc de comun acord.

Sunt mult mai multe beneficii de a face antrenament cu un antrenor personal, dar acum, din moment ce ştiţi unele dintre cele mai importante beneficii, aş vrea să îmi spuneţi ce faceţi voi pentru a menţine starea de sănătate, pentru a avea un corp frumos, şi ce stil de viaţă aveţi..Mergeţi la sală sau nu?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *