Ce poţi face atunci când ţi se strică biroul?

Nu mai este mult timp şi o să auzim colindătorii cântând pe la ferestre. Trece timpul de nici nu ai timp să îl simţi. Toţi oamenii încearcă să respecte tradiţia, să pregătească mâncăruri tradiţionale, să înveţe colinde, şi să primenească casele.

Am vrut să respect aceste lucruri, aşa că prima dată am zis că trebuie să fac curat în casă. Mi-am cumpărat detergent, soluţie pentru ferestre, var ca să schimb puţin aerul, şi gata……sunt pregătit pentru curăţenie. Numai că aveam multe obstacole care trebuiau neapărat scoase din camere. Căci aşa este omul, adună de-a lungul timpului, tot felul de lucruri. Ba o masă, ba un dulap, o vitrină, , un birou, şi alte alea. Le foloseşti, nu le foloseşti, dar nu te lasă inima să le dai în debara.

M-am străduit eu să scot ce a fost mai uşor dar mobila mai grea nu am putut nici să o urnesc. Am chemat un prieten, Ion voinicul cum îi spunem noi, şi dăi şi scoate mobila. Totul a fost bine până când am prins amândoi de birou. Pur şi simplu am rămas cu blatul în mână. Am bătut cu un ciocan blatul înapoi şi ne-am hotărât să îl împingem către uşă. Dar ce să vezi…….s-a dezmembrat aproape de tot. Stăteam şi priveam cu jale la masa mea de lucru. Acolo unde îmi scriam gândurile şi ideile, unde mi-am pierdut nopţi la rând scriind pe blog, acolo unde moţăiam până dimineaţa…..Era şi tristeţe dar şi bucurie. Văzuse-m eu pe net o mobila de birou pe care am zis că, o să o cumpăr când va veni timpul. Şi iată că a venit şi timpul. Tot e Crăciunul, biroul mi s-a stricat, iar pe baza moşului mai trec mulţi ani până primesc aşa ceva. Nu vreau să fiu răutăcios dar i-am povestit, i-am scris lui moşulică de câţiva ani că am văzut birouri office  pe Moff.ro, cărora le-ar prinde bine un nou stăpân. Nu este deloc scump, este bine lucrat, sunt folosite materiale de calitate la asamblarea lui, şi se poate face o comandă individuală, în funcţie de spaţiul unde vrei să pui biroul, de materialele din care doreşti să fie construit, şi cu dimensiunile preferate.

Mi-am făcut planuri, am măsurat locul unde trebuie pus biroul, am cerut şi părerea familiei, şi am ales un birou pentru calculator.

Este cu vreo 5 cm mai mic decât am eu nevoie, dar acest lucru nu are importanţă. S-ar aşeza bine lângă el, în spaţiul rămas, coşul de gunoi. Căci de multe ori mi s-a întâmplat să arunc hârtiile pe jos. Este din material dublu melaminat, foarte rezistent, are culoarea lemnului de stejar şi cu nuanţe de alb, iar această culoare se asortează perfect cu mobila din încăpere, dar lucrul cel mai de preţ la acest birou, sunt spaţiile de depozitare. Are două spaţii de depozitare, unul cu 4 sertare, iar celălalt cu uşă şi raft în interior, unde voi putea depozita toate documentele tipărite la imprimantă. Căci spuneţi şi voi, de câte ori vi s-a întâmplat să căutaţi un document important şi să nu îl găsiţi decât atunci când nu mai aveaţi nevoie de el?

Dau zor cu curăţenia, iar când vine biroul de la Moff.ro să fie totul gata. Am mult de scris pe blog, aşa că un birou spaţios şi confortabil ar fi o mână de ajutor. Voi avea unde să instalez cu uşurinţă multifuncţionala şi calculatorul, şi o să mai rămână loc să am unde moţăi atunci când sunt prea obosit. Am un sfat pentru cei ce mă citesc: când vreţi să cumpăraţi un birou rezistent, spaţios, multifuncţional şi cu un design plăcut oricărui privitor, studiaţi şi oferta Moff.ro. Sunt de încredere, fac mobilă de birou şi la comandă, iar pentru un plus de încredere…..sunt membri ai Asociaţiei Clubul român de mobilă.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *