Anul acesta voi fi şi eu ajutorul lui Moş Crăciun

Peste 20 de zile este ajunul Crăciunului, şi mă gândeam eu aşa……ca blogger, cum mi-ar sta să fiu ajutorul lui Moş Crăciun?

Ştim cu toţii că pentru unii copii, vârstnici, sau chiar familii, sărbătorile nu vin decât cu bucurie sufletească, darurile fiind un vis, sau doar un gând uitat în trecut. Mulţi dintre ei nu ştiu ce sunt bomboanele frumos colorate, sau cum arată o păpuşă, ce gust are un cozonac, nu au cu ce să îşi acopere picioarele şi mâinile de frigul iernii, sunt prinşi în valul sărăciei care asupreşte din ce în ce mai multe familii din România.

Am zis cu mult timp în urmă că ori de câte ori voi vedea,  mi se va cere, sau îmi va ieşi în cale un copil nevoiaş, sau chiar un vârstnic, îi voi da din puţinul meu şi lui. Voi împărţi bunurile mele cu el. Aceasta îmi este menirea şi îmi hrănesc sufletul cu asta. Când am aflat de campania iniţiată de Traian Urieş  un prieten blogger, cunoscut de prin 2013, am zis că nimic nu este întâmplător şi trebuie să reacţionez. Poate că cineva de acolo de sus mi-a trimis un semn că nişte copii au nevoie de un mic dar de Moş Crăciun.

15196065_722815384550849_1471314359677490232_o

Am strigat printre prieteni după puţin ajutor, căci unde-i unul nu-i putere…..unde-s doi puterea creşte, dar nu a reacţionat nimeni. Unii oameni sunt sceptici, sau insensibili la suferinţa semenilor. Aşa că ne-am unit forţele eu şi cu Ştefania, şi vom trimite către Traian cadouri pentru copii şi pentru adulţii nevoiaşi. Nu voi spune ce şi cât, dar totul este nou. Am avut ceva pus deoparte pentru unele probleme, dar am renunţat la lucrurile care pot aştepta amânare şi am făcut aceste mici cadouri. Sper că cei ce le vor primi să se bucure şi ei de sărbătoarea Crăciunului, şi să ştie că unii dintre noi ne gândim şi la ei.

img_20161203_140926

Haideţi să fim cu toţii spiriduşul lui Moş Crăciun, şi să îi dăm o mână de ajutor. Moşul e bătrân şi nu poate ajunge pe la toţi copii.

Vedeţi, dând clik pe link-ul de mai jos, pagina evenimentului.
Clik aici pentru pagina evenimentului Moş Crăciun e blogger

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la Anul acesta voi fi şi eu ajutorul lui Moş Crăciun

 1. Pingback: Anul ăsta Moș Crăciun e Blogger - Blog

 2. Lamiita Petre spune:

  Frumoase gesturi facute din suflet pentru suflet. Minunile exista si imi doresc din suflet sa existe si pentru voi .

 3. Si eu incerc pe cat posibil sa fiu mos pentru persoanele care au nevoie de mici minuni. Nu-mi place sa vorbesc despre asta desi poate ca ar trebuie sa le spun si altora ce bine te simti atunci cand faci asta.

  • nicu.despa spune:

   Am scris despre acest mic gest pentru că aşa am fost rugat. Era bine să fi putut face cât aş fi vrut, să nu fiu limitat de finanţe. Cu bucurie aş da şi haina de pe mine celor nevoiaşi…….nu că eu aş avea marea cu sarea, dar şi aşa zilele mele sunt limitate şi nu am cum să iau cu mine mare lucru.

 4. Traian spune:

  Și tu și Ștefania sunteți doi oameni minunați. Mulțumesc eu în numele celor care vor primii cadouri și din partea voastră. Mulțumesc mult.

 5. maya-maria spune:

  Bravo vouă! Sunt convinsă că bucuria dăruită se va întoarce la voi înzecit. Sunteți niște minunați, uite de aia vă iubesc eu… pe tine, pe Ștefania, pe Uries!

  • nicu.despa spune:

   Ştii bine că şi noi te iubim. Sentimentul e reciproc şi profund. Poate anul viitor o să facem mai mult……..poate voi găsi mai multă susţinere…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *