1Dream Beauty Studio, locul unde renaşte frumuseţea tuturor femeilor

Cred că aţi văzut că în ultimul timp am scris despre înfrumuseţare, despre remodelare corporală, metode de care poate beneficia doamnele dar şi domnii. Că doar nu o să credeţi că noi bărbaţii nu suntem responsabili atunci când vine vorba de podoaba capilară, de îngrijirea tenului şi a manichiurii. A trecut vremea când spălam părul cu ceai de urzică şi brusture, când făcea bunica cremă de faţă cu muşeţel şi gălbenele! Acum cine se respectă, şi doreşte să rămână mereu tânăr, merge la un salon care să se ocupe de ingrijire par şi de aranjarea unghiilor.

 

Iată, de exemplu, ce servicii poate oferi 1Dream Beauty Studio din Bucureşti. Am ales să vă detaliez despre acest salon de înfrumuseţare, pentru că mi-a fost recomandat de o prietenă locuitoare a capitalei. De la felul cum eşti întâmpinat atunci când mergi acolo, şi până la preţul şi calitatea serviciilor oferite, numai cuvinte de laudă!

Dacă jumătatea ta doreşte un vopsit par cu cea mai buna vopsea de par profesionala (Goldwell), să îşi vopsească părul în şuviţe, sau să îşi schimbe culoarea părului în blond, degrade sau ombre, să obţină un machiaj în funcţie de culoarea şi modul în care a fost aranjat părul, atunci fă o rezervare la 1Dream Beauty Studio! Cred că orice femeie merită, măcar de Moş Crăciun, o vizită la acest salon.

Dacă o să te întrebi de ce o programare la salonul de înfrumuseţare şi nu aranjarea la domiciliu, îţi las doar câteva din beneficiile pe care le-am descoperit eu.
1- O culoare nu se potriveşte tuturor femeilor
Da, precum nici o pereche de pantaloni nu poate fi purtată de mai multe persoane, aşa şi vopseaua de păr se personalizează în funcţie de ten, lungimea părului, luându-se în considerare şi dorinţele posesoarei.
2. Criteriile de personalizarea culorii părului
Dna Raluca Racoviţă, stilist cu experienţă, va alege o paletă de culori relevante, în funcţie de:
– pigmenţii naturali
– porozitatea firului de păr
– ce pigmenţi artificiali au mai fost folosiţi
3. Vopsire profesională
Dacă doreşti să ai un păr sănătos şi să eviţi dungile de culoare, vopseaua trebuie să fie aplicată corect de la rădăcină către linia de demarcaţie. Crezi că acasă într-o baie slab luminată, aplecată asupra ghiuvetei, uitându-te în oglindă, vei reuşi să aplici corect vopseaua? Răspunsul cred că îl ştii deja. Alegerea unui serviciu profesionist te va salva de vopsirea incompletă.
4. Preţuri accesibile
Da, ne lovim de acest inconvenient mai tot timpul. Până nu demult credeam că doar vedetele au acces la serviciile unui salon profesionist. Dar acum iată că poate beneficia toate doamnele(şi domnii) de acest răsfăţ, la preţuri accesibile!

Am punctat doar patru din beneficiile uunei şedinţe la 1Dream Beauty Studio, dar acestea se pot extinde. De exemplu, dacă se doreşte un machiaj de zi sau de seară profesional, o manichiura semipermanenta sau permanentă, aplicarea de unghii cu gel, iar dacă aveţi şi ştrumfi puteţi merge cu ei pentru că au şi serviciu de tuns copii. Trei dintr-o lovitură! Femeia aranjată, de nu o să îţi poţi lua ochii de pe ea, copilul frezat ca la carte, sărbători fericite în familie…..

Vă întreb pe voi bărbaţii, aţi dori ca jumătatea voastră să meargă la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviţă? O schimbare de look ar avantaja-o?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *