Nu te îngrijora, toate se vor rezolva de black friday la Smart Protection

Am devenit de câţiva ani “sclavul”, dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa, gadgeturilor. De ce spun sclav? Pentru că în fiecare an am schimbat câte un telefon. Dar ştiţi cum e……acum câţiva ani în urmă îţi mai permiteai să te aşezi pe un telefon clasic, sau să îl uiţi în buzunarul de la pantalonii care recent fusese băgaţi în maşina de spălat, dar acum, la viteza cu care avansează tehnologia , şi totodată şi preţurile, eşti nevoit să fii foarte atent cu smart-urile, tabletele sau laptopurile din dotare.

Anul acesta, prin luna martie, mi-am cumpărat un nou smart, mai performant faţă de cel de anul trecut, dar şi puţin mai pretenţios. Nu vreau să îi fac acum reclamă unui produs….dar cunoaşteţi cu toţii marca Iphone….Are un design atrăgător, o carcasă solidă, dar display-ul tot „fragil” este. Ce fericit aş fi fost dacă s-ar fi făcut şi acesta din metal! Să nu se mai spargă când îl scapi pe jos, să nu îl mai poată zgârâia pisica când îl găseşte pe fotoliul din sufragerie, şi să fie şi antiacvatic. Da, sunt SF-uri deocamdată, dar există soluţii salvatoare în orice situaţie. Doar trebuie descoperite.

Eu am descoperit un mod sigur şi simplu, prin care îmi poţi proteja ecranul telefonului de tot felul de acţiuni fizice. Pe la începutul verii, când trebuia să plec în vacanţă, tocmai că mi se stricase cititorul de carduri.  Fără el nu mai puteam descărca pozele şi clipurile din camera video. Eram stresat de timp, aşa că am căutat să cumpăr altul. Aveam la dispoziţie doar 4 zile până era plecarea  spre mare. Nu mai vroiam să cumpăr din magazinele de unde am fost dezamăgit de produse, aşa că am dat zvon în Google, pentru a afla de un magazin care să îţi livreze produse funcţionale, sigure, şi în timp util.

Tot căutând, am descoperit site-ul SmartProtection.ro  cu care m-am împrietenit, şi îl urmăresc zilnic. De ce? Pentru că am căutat un lucru……şi am dat peste ceea ce aveam nevoie cu adevărat. De aici mi-am cumpărat o folie pentru protecţia telefonului de care sunt foarte mulţumit şi astăzi. Sunt trei lucruri care fac diferenţa dintre Smart Protection şi alte magazine online: calitate, rapiditate şi siguranţă.

var_page_brand_logo

Când am făcut prima comandă pe Smart Protecţion, coletul a venit a doua zi, deci nu a trebuit să aştept trei sau chiar patru zile, sau chiar să reformulez comanda…..cum am mai procedat de atâtea ori. Folia a fost bine ambalată, fără să aibă ocazia să fie deteriorată fizic…..nici măcar cutia. Căci cunosc modul în care sunt manevrate coletele de către unii curieri(nu generalizez aceste situaţii). Iar calitatea a fost ireproşabilă! Folia care am adăugat-o în coş, cu instrucţiuni de montare,dar şi cu garanţie în caz că nu reuşesti să montezi folia de protecţie…..îţi dă posibilitatea să achiziţionezi o nouă folie cu o reducere de 50%. Toate produsele, şi credeţi-mă că sunt foarte multe, sunt originale, şi importate direct de la producători consacraţi în acest domeniu.

Urmăresc de ceva timp, pe site, să îmi cumpăr o nouă folie, mult mai inteligentă decât care o am acum. Folia de protecţie

https://www.smartprotection.ro/tempered-glass-ultra-smart-protection-apple-iphone-se/Este făcută perfect pentru nevoile telefonului meu. Din sticlă securizată, tratată termic , de o înaltă calitate, fiind considerată cea mai bună folie premium de pe piaţă. Nu afectează în nici un fel vizibilitatea display-ului chiar dacă este din sticlă. Iar dacă se întâmplă şi se sparge, deşi acest lucru ar fi aproape imposibil, nu se va sfărâma ca să zgârâie ecranul telefonului, putând fi schimbată în prealabil. Am vorbit despre calitate, dar să vedeţi şi preţul! Nu, nu vă speriaţi……au un preţ convenabil având în vedere calitatea.

Dar dacă nu vă grăbiţi, şi se mai poate accepta puţină amânare, vedeţi că pe data de 18 noiembrie, în faimoasă Black Friday, se vor subţia preţurile şi la foliile de protecţie de pe SmartProtection.ro! Se anuntă mari reduceri la peste 300 de produse aflate în stoc.  Ca să vă fie mai simplu faceţi şi voi ca mine…..abonaţivă la newsletter sau la pagina de Facebook SmartProtection  ,pentru a primi informaţii despre orice reducere sau adăugare a unui produs nou.

Aşa cum am spus şi în titlu……nu te îngrijora, toate se vor rezolva…..Pregăteşte-te să dai atacul la marile reduceri din vinerea neagră!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *