Iată de ce să foloseşti un antivirus Kaspersky

Dacă stăm şi facem o comparaţie între anii ce au trecut şi zilele de astăzi, privind accesul la internet, putem spune că procentajul creşte vizibil, privind această necesitate. Chiar şi în mediul rural oamenii au la ora actuală o sursă de internet. Acest lucru nu mai este o noutate nici chiar pentru vârstnicii satului. Dar oare câţi ştiu că o conexiune la internet poate aduce şi probleme serioase? Câţi ştiu că dacă nu îţi securizezi accesul la internet vor putea fi infectaţi cu tot felul de viruşi, că vor putea fi spionaţi în timp ce fac o plată online sau când copii plecaţi în străinătate le trimit într-un email date despre accesul la un cont bancar?

Sunt destul de puţini cei ce ştiu că o solutie antivirus este foarte importantă pentru a proteja sistemele de operare de atacurile cibernetice.

Print

Dintre toate programele de securitate folosite din 2009 şi până acum, cel mai eficient şi mai uşor de folosit a fost Kaspersky Internet Security. Este un program antivirus al companiei de securitate it Kaspersky Lab. Aflat pe primul loc în testele AV Comparativ, oferă siguranţă împotriva viruşurilor, programelor spion sau a celor de tip malware, la peste 400 de milioane de utilizatori din cca 200 de ţări, şi este folosit de 270 mii de companii pentru securizarea tuturor dispozitivelor mobile sau fixe. Un aspect care trebuie menţionat, celor care nu au cunoştinţe it(şi eu sunt unul dintre ei) este că se instalează foarte uşor, din două trei clik-uri este instalat, nu consumă multe resurse, aşadar nu va îngreuna încărcarea site-urilor accesate, şi are o interfaţă ….pe înţelesul tuturor.

Nu intru în detalii tehnice deoarece nu sunt mulţi  cei ce cunosc aceşti termini, dar vă pot spune câteva lucruri care mi-au atras atenţia în mod special.

 • Conexiune securizată –este foarte importantă atunci când nu eşti în reţeaua de domiciliu. Este setată să se deschidă automat la deschiderea pc-ului, iar în caz că conexiunea vpn este pierdută, se va bloca automat orice accesare a brokser-ului sau a oricărei aplicaţii.
 • – control parental- prin această funcţie părinţii îşi pot proteja copii. Se va putea limita timpul în care un copil poate avea acces la internet, se pot restricţiona site-urile sau chiar jocurile accesate, sau în anumite situaţii chiar să se blocheze utilizatorii suspecţi din reţelele de socializare.
 • Safe Money- transfer de bani şi plăţi în siguranţă. Nu trebuie să îţi mai faci griji atunci când faci cumpărături online, sau când trimiţi bani copilului din facultate. Programul va rula în miniatură fără să îţi creeze neplăceri, doar vei vedea pe pagina deschisă un indicator verde, care indică o pagină securizată.
 • protecţie antispam, antifishyng, a programelor de tip malware, pishing 80px_kts

Beneficiile sunt mult mai mari, dar m-am limitat doar pentru utilizatorii casnici. Ca şi preţ, un antivirus Kaspersky

are un cost foarte convenabil faţă de  alţi competitori de pe piaţă. Dar de black friday se pot achiziţiona licenţe Kaspersky cu o reducere de 50% la toate soluţiile de securitate, în magazinele Altex, Flanco, PcGaraje.ro sau Cel.ro.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Iată de ce să foloseşti un antivirus Kaspersky

 1. Ștefania spune:

  Gata,m-ati convins, trebuie neaparat sa-l am. Si chiar acum cu black friday, e ocazia si pretul cel mai bun.

 2. Lamiita Petre spune:

  Aseara l-am vazut la tv pe Ghita ciobanul cu reclama si am aflat ca, chiar foloseste internetul in timp ce pazeste mioarele. Sunt convinsa ca el este mult mai dotat ca noi si are si antivirus

 3. si eu folosesc Kaspersky si nu am probleme. Mereu ma anunta rapid daca dau de vreun virus in plimbarile mele online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *